Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Kalniete: Dombrovskim ir tas, kā "trim runčiem" vairs nav

Trīs oligarhu spriedelēšana par Ministru prezidenta Valda Dombrovska (Vienotība) valdības gāšanu Eiropas Parlamenta deputātei Sandrai Kalnietei (Vienotība) atgādina Edgara Liepiņa apdziedāto trīs runču savstarpējo lielīšanos ar pagātnes sasniegumiem.

"Trīs oligarhu pagātnes varoņdarbus vēlēšanās ir pienācīgi novērtējusi Latvijas tauta un turpina vērtēt Rīgas un Londonas tiesas. Viņi, protams, var apspriest Dombrovska valdības gāšanas un politisko līķu reanimācijas scenārijus. Bet tāpat kā Edgara Liepiņa apdziedātajiem runčiem, viņiem vairs nav tā, kas ir Valdim Dombrovskim un viņa valdībai - sabiedrības izglītotākās un darbīgākās daļas atbalsts," pauda S.Kalniete. 

Kā norāda deputāte, Latvijas pilsoņi pēdējos gados ir radikāli mainījuši Latvijas politiku - tajā vairs mūziku nepasūta tie, kas maksā. "Oligarhi, minigarhi un kleptokrāti, protams, var sūkstīties par aizgājušo dienu spožumu, bet atpakaļceļa uz to vairs nav. Arī baumošana par Vienotības šķelšanos ir trīs gadus nemitīgi sildīta veca zupa, kuru lieto tikai tie, kam pašiem vairs "partiju nav"," uzsvēra S.Kalniete.

Kā ziņots, pirmdienas vakarā Rīgā vairāk nekā divas stundas notika par trim oligarhiem dēvēto Aivara Lemberga, Andra Šķēles un Aināra Šlesera tikšanās. Kā portālam pietiek.com klāstījis A.Šlesers, tikšanās iniciators bijis tieši viņš, jo vēlējies apspriest politisko situāciju un saprast, "cik ilgi šī valdība noturēsies". Trijotne pēc viedokļu apmaiņas esot vienojusies, ka šī valdība visticamāk noturēsies ne ilgāk kā līdz rudenim un līdz tam laikam gaidāma politisko spēku pārgrupēšanās, kur centrālo lomu spēlēs ekspremjera Einara Repšes un par "jaunajiem oligarhiem" dēvēto vairāku Vienotības lielo sponsoru nodibinātā biedrība Latvijas attīstībai, raksta pietiek.com.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē