Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Papildu naudu budžetā meklēs ēnu ekonomikā

Papildu līdzekļi valsts budžetā tiks meklēti tur, kur nodokļi netiek maksāti, Valsts ieņēmumu dienests (VID) līdzekļus nemeklēs pie godīgajiem nodokļu maksātājiem, piektdien Rīta Panorāmā norādīja finanšu ministrs Jānis Reirs (Vienotība).

VID tika uzdots, meklēt naudu ēnu ekonomikas sektorā nereģistrētajā uzņēmējdarbībā, un ministrs uzskata, ka VID ir savu darbu padarījis.

Viņš arī pauda gandarījumu, ka nav aizmirsts par godīgajiem uzņēmumiem, kuri ir saņēmuši pateicības un uzmundrinājuma vēstules no VID. Tas savā veidā nomierina uzņēmēju, zinot, ka var mierīgi strādāt, nesatraucoties par pārbaudēm.

Reirs atgādināja, ka nodokļi netiks celti, ka, veidojot valsts budžetu, ir pieņemts lēmums palikt pie paredzamas nodokļu programmas.

Ieņēmumi, lai segtu budžeta izdevumus tiks iegūti arī no valsts ekonomiskās izaugsmes. Finanšu ministrs norādīja, ka "katru gadu notiek Latvijas attīstība" un arī "nākamgad mēs plānojam ka izaugsme būs 2,8%". Trešais avots ir no iepriekšējā ministru darba palikusī nauda, kas tiks iegūta, pārskatot programmas, kuras bija apstiprinātas šī gada budžetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē