Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Rēzeknes mērs: Sprūdžs salīdzinājumā ar saviem priekšgājējiem ir viens no labākajiem

Kritika, kas tiek veltīta Vides aizsardzības un reģionālās attīstības (VARAM) ministram nav vienota Latvijas lielo pilsētu nostāja, norādīja Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs, liecina informācija portālā rezekne.lv.

"Esam pārliecinājušies, ka Edmundu Sprūdžs, salīdzinot ar saviem priekšgājējiem, ir vērtējams kā viens no labākajiem ministriem, kas mums ir bijis," sacīja A.Bartaševičs.

"Vairāku gadu garumā Latgales jautājumiem un problemātikai neskaitāmie ministri pievērsās vien vārdos, bet no ministra mēs redzam vismaz reālus darbus. Par to liecina kaut vai, piemēram, izstrādātais Latgales attīstības plāns, kurš jau sāk īstenoties dzīvē. Ne mazāk svarīgi ir arī tas, ka šobrīd viņš ir viens no sasniedzamākajiem ministriem, viņš ieklausās, runā un diskutē. Tiesa, viņam ir sava pozīcija, tomēr esošā sadarbība ļauj domāt, ka tai būs rezultāts," uzskata Rēzeknes mērs.

A.Bartaševičs nesteidz līdzīgi kā citu lielo pilsētu mēri pāragri kritizēt ministra veikumu un aktivitātes: "Pieļauju, ka citas Latvijas pašvaldības ir zināmā mērā greizsirdīgas uz to, ka ministrs īpaši pievēršas Latgales jautājumiem. Bet domāju, ka tas ir pareizi, jo Latvija ir tik stipra, cik stiprs ir tās vājākais reģions. Šis nav jautājums par īpašu attieksmi, bet gan par līdzsvarotu valsts attīstību."

Tiesa, Rēzeknes mērs uzskata, ka ministrijai nevajadzētu ierobežot pašvaldību vēlmi organizēt uzņēmējdarbību, kā tas bijis Rīgas pilsētas domes gadījumā. Prakse liecina, ka lielāka pašvaldību brīvība uzņēmējdarbības sektorā pozitīvi ietekmē reģiona attīstību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē