Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

AKKA/LAA par labdarības pasākumu no organizatoriem pieprasa 126 Ls

Par Vērmanes dārzā gaidāmu labdarības pasākumu audžuģimenēm Autortiesību un komunicēšanas konsultāciju aģentūras/Latvijas Autoru apvienība (AKKA/LAA) sastādījusi 126 latu lielu rēķinu, vēsta portāls db.lv.

Šosvētdien gaidāmā labdarības pasākuma laikā tiks dziedātas tautasdziesmas un, piemēram, dažas Mārtiņa Freimaņa dziesmas, portālam Db.lv stāstīja pasākuma organizētāja Sindija Meluškāne. Pasākuma organizētāji uzskata, ka par labdarības pasākumiem organizācijai AKKA/LAA atlīdzība nebūtu jāmaksā.

«Diez vai Mārtiņš Freimanis būtu gribējis, ka par viņa dziesmu atskaņošanu tiek iekasēta nauda labdarības pasākumā,» saka S.Meluškāne.

«Nevar zināt, ar kādu dziesmu uz skatuves kāps kāds audžubērns ar akordeonu,» pasākuma rīkotāji norādīja uz sarežģījumiem, izveidojot AKKA/LAA iesniedzamo dziesmu sarakstu.

Viņa norāda, ka pasākumā ir jāsaņem virkni dažādu atļauju, tomēr 126 Ls rēķins par dziesmu atskaņošanu nešķiet adekvāts. Tomēr, ja nav noslēgts līgums ar AKKA/LAA, tad Rīgas Dome neizsniedz pasākuma rīkošanas atļauju.

Viņa norāda, ka pasākuma organizētāji Sociālo pakalpojumu aģentūra organizācijai AKKA/LAA jau iepriekš ir maksājusi desmit latus par bērnu izrādēm. Arī šinī pasākumā tiks rādīta izrāde Minhauzena precības.

Pasākumā Maziņš notikums ar lielu sirdi: Palīdzi bērnam uzaugt ģimenē uz skatuves tiks atskaņotas aptuveni 25 dziesmas, un koncerts tiek rīkots, lai popularizētu audžuģimeņu, aizbildņu un adoptētāju kustību Latvijā.

Labdarības pasākumā uzstāsies dziedošās ģimenes, mūziķis Juris Kaukulis ar ģimeni, dziesminieks Haralds Sīmanis, un uz skatuves kāps arī bērni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas