Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ārsti nav saskārušies ar plašu neapmierinātību jaunās zāļu izrakstīšanas kārtības dēļ

Aizvadīts pirmais mēnesis, kopš Latvijā darbojas jaunā kompensējamo medikamentu izrakstīšanas kārtība. Lai arī tas, ka tā stāsies spēkā šā gada 1. aprīlī, bija zināms jau iepriekš, jaunās kārtības ieviešanas laiks sakrita ar brīdi, kad Eiropā un arī Latvijā sākās Covid-19 izplatība. Aptieku pārstāvji atzina, ka Covid-19 apgrūtinājusi sabiedrības informēšanu šajā jautājumā, metot akmeni arī ģimenes ārstu lauciņā. Latvijas Lauku ģimenes ārstu asociācijas vadītāja Līga Kozlovska Dienai gan pauž pārliecību, ka pacienti šajā jautājumā ir visai informēti, tomēr nenoliedz, ka mēdz būt arī dažāda veida sarežģījumi.

Top komentāri

jānis
j
Domāju, ka šis kundziņš pats nesaprot, ko ir pateicis, forma, krāsa, vai viņš vispār kaut ko saprot no medikamentiem. Dzīvē ir pavisam savādāk, vajag tikai painteresēties, kabinetā viss izskatās forši.
>:-)
&
Neviens, vaigu vaigā, ākstu nav redzējis, tāpēc nav dzirdējis, ko patiesi par viņu runā :D
ziniet
z
Veselības ministranti, varbūt atļaujiet vienam mediķim rajona pilsētā būt par, sauksim pēc jūsu mīļoto jeņķu modes, ārstu - maršalu un izrakstīt zāles slimniekiem, kas savu ģimeņnieku tobrīd nevar sadabūt, bet kaulainā klauvē. Vismaz viens labs darbs būs, ko pie Pētera vārtiem uzrādīt, ko?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas