Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Galvenais pašvaldības sāpju bērns arī Covid-19 krīzes laikā

Galvaspilsētas sabiedriskā transporta uzņēmumam Rīgas satiksme jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 noteikto ierobežojumu dēļ jau šobrīd radušies pamatīgi zaudējumi. Uzņēmumā lēš, ka mēnesī tie ir divi miljoni eiro. To, cik lielu negatīvo iespaidu uz Rīgas satiksmi būs atstājusi valstī Covid-19 izplatības dēļ izsludinātā ārkārtējā situācija, būs iespējams pateikt gan tikai pēc tās beigām. Pēc uzņēmumā sniegtās informācijas, vidējais pasažieru skaits vienā reisā šobrīd ir divpadsmit, kamēr pirms ārkārtējās situācijas izsludināšanas – vidēji 51 pasažieris.

Top komentāri

he-hee
h
Tas tā-no pašvaldību interešu viedokļa. No valsts interešu viedokļa -galvenā sāpe pašvaldībās-masveida korupcija ar iepirkumiem un savējo likšanu amatos.
Nu nu
N
Nu tagad Pūcem un soristiem-pariešiem būs visas iespējas parādīt savu varonību, kā lietas risināt. Muti brūķēt un lielīties viņi māk. Nu nu
jānis
j
Nav saprotams, vai valstī ir pašvaldības vai nav. Ko viņas šajā pandēmijas laikā dara, neviens nezina.Domāju, ka izdala nejaukas gāzes savos lepnajos amata krēslos, un tas arī viss....Vajag vēdināt!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas