Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Latvenergo meklē veselības apdrošinātāju nākamajam gadam

AS Latvenergo izsludinājusi iepirkumu procedūru, kurā meklē veselības apdrošinātāju aptuveni 4480 darbiniekiem, liecina publicētais paziņojums.

Līguma darbības laiks paredzēts līdz 2013.gada 31.decembrim ar iespēju līgumu pagarināt vēl uz gadu. Patlaban veselības apdrošināšanas pakalpojumus nodrošina AAS Balta.

Balta uzvarēja 2010.gadā rīkotajā konkursā, iegūstot tiesības sniegt šos pakalpojumus 2011.gadā ar iespēju pagarināt līgumu uz gadu. Apdrošinātāja toreiz piedāvātā līgumcena bija 751 000 latu bez pievienotās vērtības nodokļa. Balta energokompānijai šos pakalpojumus sniedza arī iepriekš.

Kā liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja interneta lapā, apdrošinātājs tiek meklēts AS Latvenergo, AS Latvijas elektriskie tīkli, AS Sadales tīkls, kā arī AS Augstsprieguma tīkls darbinieku veselības apdrošināšanai.

Pretendentiem līdz šā gada 15.oktobrim ir jāiesniedz izstrādāts veselības apdrošināšanas piedāvājums. To izvērtēšanā galvenie kritēriji būs konkursa prasībām atbilstošs veselības apdrošināšanas produkts ar viszemāko cenu.

Kā biznesa portālam Nozare.lv norādīja Latvenergo preses sekretāre Ivita Bidere, Latvenergo un tā meitassabiedrības vairākkārt ir saņēmušas augstu vērtējumu kā sociāli atbildīgs darba devējs. Rūpējoties par saviem darbiniekiem, uzņēmums ik gadu apdrošina savu darbinieku veselību.

Latvenergo koncerna ieņēmumi pagājušajā gadā bija 681,8 miljoni latu, kas ir par 20% vairāk nekā 2010.gadā, savukārt peļņa pērn sasniedza 43,8 miljonus latu, kas ir nedaudz mazāk nekā iepriekšējā gadā, kad tā bija 44,3 miljoni latu. Dividendēs valstij nolemts izmaksāt 39,9 miljonus latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas