Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Pierobežā cilvēkiem nenovēl dzīvot?

Par valdības sāktajām reformām ar Viļakas Valsts ģimnāzijas direktori, Viļakas novada domes priekšsēdētāja vietnieci Sarmīti Šaicāni sarunājas Romāns Meļņiks.

Top komentāri

Krējums Saldais
K
Izcils piemērs, kā problēmas no slimās galvas novelt uz veselo - Viļkas problēmas īstenībā ir visas Latvijas problēmas - jāaizvieto tikai tekstā Viļaka ar Latviju. Viens pret vienu - Eiropas nomale, kura neattīstās un kur iedzīvotāji reproduktīvā vecumā dodas uz ārzemēm. Un tās ir sekas kādam ļoti konkrētam politiskam lēmumam.
Mērgejs Saksis
M
Pilnu rakstu nelasīju, jo viss skaidrs. Var redzēt, ka Viļakas domē strādājošie un pie varas esošie ar zobiem un nagiem mēģina saglabāt savas siltās vietiņas pie šprices ar to, ka pēc reformas cilvēku kļūs mazāk... Lai gan paši to visu ir rosinājuši. Ar strūklakām, estrādēm un pontonu tiltiem nepietik, lai cilvēkiem radītu darbavietas un vēlmi tur dzīvot. Kā arī intervētā persona nav nekāds dižs speciālis nekādā aspektā (Raksts ir tikai viedoklis). Žēl, ka nebija jautājums par mešanos ceļos amata iegūšanai... Var jau čīkstēt, ka tagad viss izmirs, bet īstenībā diži nekas nemainīsies, izņemot to, ka domē pēc reformas pārstās sēdēt liekēžu varza, kas bāž kabatā no projektiem un privilēģijām. Pēc reformas Viļakā būs attiecīgie speciālisti lai nodrošinātu pamatfunkcijas (no kurām lielāko daļu ikviens arī var sakārtot elektroniski), bet neviens jau negrib atvadīties no viegla darba pārcilājot papīrus no kaudzītes uz kaudzīti...
opā
o
Latvijas vara dara visu iespējamo, lai no valsts aizbrauktu pēc iespējas lielāks skaits cilvēku. Matemātika vienkārša, paliek tikai ierēdņi un valsts pārvaldē strādājošie. Privātais bizness tiek iznīcināts, paliek tikai lielie starptautiskie uzņēmumi un pie varas esošie var elpot mierīgi. Ierēdņu elektorāts vēl tos pašus, kas šo shēmu izveidojuši. Bingo!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas