Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīgas vēl neapstiprinātajā budžetā dotācijas apmērs Rīgas satiksmei mazāks nav plānots

Pašvaldības uzņēmums Rīgas satiksme (RS) 2020. gadu iesācis ar kārtējām izmaiņām vadībā. Kopš šā gada sākuma par tā valdes priekšsēdētāju kļuvusi agrākā Satiksmes ministrijas valsts sekretāra pienākumu izpildītāja Džineta Innusa. Viņa ir jau trešā RS vadītāja, kopš amatu pirms nedaudz vairāk nekā gada zaudēja ilggadējais valdes priekšsēdētājs Leons Bemhens. Šonedēļ Rīgas satiksmes jauno vadītāju pirmo reizi uzklausīja Rīgas domes (RD) deputāti.

Top komentāri

Laimiņa.
L
Ja tā,tad godīgi likums būtu skanējis šādi; visi pensionāri no 65 gadu vecuma. Kas mums citu valstu pensionēšanās vecums,ja mūsu valstī viņš ir noteikts tāds. Atkal likumu pievilka un pielāgoja savām interesēm,lai pikšķerētu vēlētāju balsis. Kad ar to midzeni tiks reiz galā?!
ridziniece
r
Latvija visiem, sakot no 7 gadu vecuma, ir jamaksa par sabiedriska transporta pakalpojumiem 100% visiem. Cenu dalijums varetu but sads: berniem, jauniesiem, studentiem, daudzbernu gimenem 30 eirocenti par vienu braucienu, pensionariem, invalidiem 50 eirocenti par vienu braucienu, stradajosajiem, turistiem 70 eirocenti par vienu braucienu un nekadas bezmaksas braucieni, jo tas ir noziegums un ta ir politiska korupcija, ka kadam cilveku grupam tiek iedalita privlegija izmantot sabiedrisko teansportu nemaksajot par to pakalpojumiem. Veikala nevienam par velti nedod olas, pienu, galu........ari sabiedriskais stransports ir prece un pakalpojums par kura sanemsanu visiem ir jamaksa. Ir apriebusies si netaisniga, amorala prakse, kuru Usakovs ievazaja no Krievijas, lai uzpirktu veletajs, ja, kas tad Riga tas darbojas izcili, jo brivbiletnieki nedomajot balso par Usakovu bandu Saskanu, bet Latvijas prezi, valdibas izliekas neredzami so politisko korupciju....
Inga
I
Isti nesaprotu kapec 3+ vai 5+ mammam ir japerk etalons pa 1, 15, tai pasa laika penžī bezmaksas rulle surpu turpu jau no 7 rita, lai nebutu vietas ne skolniekiem, ne tiem kas dodas uz darbu.. ok , pensionari, varbut ir pelnijusi, bet tad visoptimalakais butu notiekts bruacienu skaits menesi, lai sanak aizlaist uz to tirdzinu , un uz kapiem....bet nevis no rita lidz vakaram..... sat tad izmanoju 18. 11 bezmaksas sabiedrisko - bet nepaspej iekpt atkal prieksa vieni pesionari ( vai tiesam citas dienas nav izbraukajusies....)
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas