Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Svētku brīvdienas sākas ar daudzām smagām sadzīves traumām

Vakar Kurzemē 26 gadus vecs vīrietis, lūstot zaram, kritis no aptuveni sešu metru augstuma, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamā medicīniskā palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Vīrietis alkohola reibumā kāpis kokā piesiet virvi. Zars, uz kura viņš atradies, lūzis, un vīrietis nokritis, gūstot iegurņa kaula lūzumu, vēdera traumu, kā arī sejas un muguras savainojumus.

Savukārt Kurzemē 45 gadus vecs vīrietis, pie mājas zāģējot koka zarus, zaudējis līdzsvaru un kritis no aptuveni 3,5 metru augstuma. Vīrietis guvis muguras traumu ar iespējamiem mugurkaula skriemeļu lūzumiem, krūškurvja traumu, ribu lūzumus un arī galvas traumu.

Zemgalē 59 gadus vecs vīrietis, vēloties saīsināt ceļu līdz ielai, nolēcis no balkona. Krītot no aptuveni trīs metru augstuma, viņš guvis galvas traumu.

Kurzemē 48 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā kritis no otrā stāva augstuma starp kāpņu margām. Viņš guvis smagu galvas un muguras traumu.

Latgalē 41 gadu vecs vīrietis guvis apdegumus, lejot ugunskurā degmaisījumu. Lai panāktu lielāku ugunskura liesmu, vīrietis, iekurot ugunskuru bija uzlējis tam degmaisījumu. Ar liesmu viņš guvis sejas, kakla, abu plaukstu un apakšdelmu termiskus apdegumus.

Vēl vakar Kurzemē 24 gadus vecs vīrietis guvis plašas grieztas brūces apakšdelmā, izsitot stiklu. Vīrietis ar muskuļu, cīpslu un asinsvadu bojājumiem nogādāts pie speciālistiem Rīgā.

Tikmēr Latgalē 43 gadus vecam vīrietim, zāģējot malku, no rokām izslīdējis zāģis. Viņš guvis zāģētu brūci pēdā.

Aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi kopumā devušies uz 1326 izsaukumiem, no tiem 311 bija saistīti ar dažāda veida traumām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas