Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Uz Davosas forumu ielūgts arī eksprezidents Zatlers

Uz Pasaules ekonomikas forumu Davosā ir ielūgts arī bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers un tur plāno ierasties piektdien. Uz Davosu jau ir devusies Latvijas valdības vadītāja Laimdota Straujuma (Vienotība), savukārt Valsts prezidents Andris Bērziņš nav saņēmis ielūgumu.

"Es braukšu, jo foruma gaiss ir tik spirdzinošs un tajā var just pasaules elpu," ceturtdien vakarā portālam Diena.lv sacīja Zatlers. Viņš foruma gaisotni raksturo kā domnīcu, kurā runā par notikumiem, kas notiek un ir aktuāli tieši šajā laikā.

"Tā ir iespēja satikt un dzirdēt citu valstu līderus, uzņēmējus, starptautisko organizāciju pārstāvjus," norādīja Zatlers.

Savas prezidentūras laikā no 2007. gada līdz 2011.gadam Zatlers Davosas forumā piedalījās divas reizes. Uz to vairākkārt ielūgta arī bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe – Freiberga. Pirms diviem gadiem uz Davosu devās premjers Valdis Dombrovskis (Vienotība).

Pasaules ekonomikas forums, kas ik gadu janvārī notiek Šveices kūrortā Davosā, šogad no 21. līdz 24.janvārim pulcē īpaši daudz pasaules politikas un biznesa līderus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas