Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Vairākās Vidzemes skolās aukstuma dēļ daļa skolēnu neapmeklē mācības

Vairākās Vidzemes skolās aukstā laika dēļ novērots skolēnu skaita samazinājums, taču mācības notiek, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībās.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Mazsalacas pašvaldībā, novada skolu mazākajās klasēs sala dēļ daļa bērnu nav ieradušies, taču, piemēram, 12.klasē uz skolu atnākuši visi skolēni. Skolās pārsvarā notiek dažādu mācību vielu atkārtošana, nemācot jaunus tematus.

Arī Salacgrīvas novadā novērots, ka skolēnu skaits skolā ir daudz mazāks nekā ikdienā, taču skolās mācību process notiek. Arī pirmsskolas izglītības iestādes strādā, taču bērnu skaits tajās ir neliels.

Kā ziņots, Ainažos šorīt ir fiksēts teju -28 grādu sals - plkst.7 gaiss atdzisis līdz -27,5 grādiem, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Šorīt stiprs sals bija Ziemeļvidzemē un Latgalē. Rūjienā fiksēti -25,7 grādi, Daugavpilī naktī bijis -25,1 grāda sals, Rēzeknē bijuši -23,6 grādi.

Zem mīnus 20 grādiem termometra stabiņš noslīdējis arī Zemgalē un Kurzemē, piemēram, Jelgavā šorīt fiksēti -20 grādi, bet Rucavā valda -20,6 grādu sals. Arī Skultē ir -20,4 grādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas