Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Anglijas izlases galvenais treneris negrasās atkāpties

Anglijas futbola izlases galvenais treneris Rojs Hodžsons pēc zaudējumiem pirmajās divās Pasaules kausa izcīņas spēlēs negatavojas pēc turnīra atkāpties no sava amata.

Brazīlijā notiekošajā Pasaules kausa izcīņā Anglija vispirms D apakšgrupas pirmajā mačā ar 1:2 atzina Itālijas pārspēku, bet ceturtdien ar tādu pašu rezultātu piekāpās arī Urugvajai.

Šāds Pasaules kausa izcīņas sākums ir viens no sliktākajiem Anglijas futbola izlases vēsturē, taču Hodžsons uzskata, ka šo komandu sagaida spoža nākotne.

"Protams, esmu ārkārtīgi vīlies, taču nejūtu, ka man būtu jāatstāj Anglijas izlases galvenā trenera amats," izteicās 66 gadus vecais Hodžsons. "Taču, no otras puses, ja Anglijas Futbola asociācija (FA) domā, ka neesmu īstais cilvēks šim amatam..."

"Ticējām, ka mačā pret Urugvaju varam tikt pie apmierinoša rezultāta. Smagi strādājām, lai izlīdzinātu rezultātu, un pēc tam ticējām, ka varam uzvarēt vai vismaz cīnīties neizšķirti, tāpēc otro vārtu ielaišana šķita neticama. Esam vairāk nekā vīlušies, esam sagrauti," pauda Hodžsons.

Anglijas izlase ir vienīgā komanda D apakšgrupā, kas nav tikusi pie punktiem, taču tā vēl saglabā teorētiskas izredzes izkļūšanai no grupas. Lielā mērā cerības var izšķirties jau piektdien, kad Itālija tiksies pret Kostariku. Ja šis duelis noslēgsies neizšķirti, angļiem izredzes uz izslēgšanas stadiju būs zudušas vēl pirms grupu turnīra trešās kārtas.

"Anglija nākotnē būs ļoti laba komanda. Urugvaja ir spēcīga izlase, taču nav šaubu, ka šie angļu futbolisti laika gaitā paveiks lielas lietas," uzskata Hodžsons.

Tikmēr Urugvajas valstsvienības galvenais treneris Oskars Tavaress pēc mača ar Angliju uzskata, ka uzvara šajā duelī šķiet kā lielisks scenārijs filmai.

"Ja šī būtu filma, līdzjutēji nevarētu vēlēties labāku rezultātu, vismaz Urugvajā," pauda Tavaress. "Uzvarējām šo cīņu pēc grūtas pirmās spēles, turklāt pēc ļoti ilga pārtraukuma mums beidzot izdevās pieveikt komandu no Eiropas."

Pateicoties panākumam pār Angliju, Urugvajas izlase pārtraukusi 15 neuzvarēto spēļu sēriju Pasaules kausa finālturnīros pret Eiropas kontinenta izlasēm.

Tavaress sacīja, ka pirms šī mača daudzi uzskatījuši, ka Urugvajai Angliju neizdosies uzvarēt.

Kā zināms, abus vārtus Urugvajas labā guva Luiss Suaress, kurš laukumā atgriezies pēc savainojuma izārstēšanas. Tavaress domā, ka šie futbolista vārtu guvumi bijuši ļoti simboliski.

"Mēs visi mīlam Suaresu, jo viņš ir lielisks cilvēks un ļoti svarīgs futbolists mūsu komandai. Viņam bija problēmas ar ceļgalu, tāpēc vēlējāmies turnīra ievadā nogaidīt, lai redzētu, kā viņš jūtas. Es tiešām Suaresam ļoti uzticos un zinu, ko viņš var paveikt pie pretinieku vārtiem," piebilda Tavaress.

Sacensības 12 Brazīlijas pilsētās un stadionos ilgs līdz 13.jūlijam. Izslēgšanas turnīrs startēs 28.jūnijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi