Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā Barcelona tiksies ar Mančestras United

UEFA Čempionu līgā futbolā noskaidrojušies ceturtdaļfināla pāri, kurā intriģējošā cīņā Spānijas grands Barcelona tiksies ar Mančestras United no Anglijas.

Citos pāros Anglijas čempione Mančestras City tiksies ar citu šīs valsts pārstāvi Totenhemas Hotspur, vēl viena Anglijas vienība Liverpool spēkosies ar Porto no Portugāles, kamēr Itālijas flagmanis Turīnas Juventus sacentīsies pret Nīderlandes komandu Amsterdamas Ajax.

Ceturtdaļfināla pirmie mači notiks 9./10.aprīlī, bet atbildes cīņas būs 16./17.aprīlī. Pusfinālu sasniegs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Pēc tam pusfinālā Barcelona un Mančestras City pāra uzvarētāja tiksies ar Liverpool vai Porto, kamēr otrā pārī sacentīsies Turīnas Juventus/Amsterdamas Ajax un Totenhemas Hotspur/Mančestras City.

Barcelona un Mančestras United divcīņa komandām būs principiāla, jo Spānijas grands pārspēja šo vienību 2009. un 2011.gada UEFA Čempionu līgas finālos, turklāt abās cīņās vārtus guva arī argentīnietis Lionels Mesi. Eiropas prestižākajā klubu turnīrā abas komandas tikušās sešas reizes, katrai tiekot pie divām uzvarām, kā arī divreiz cīņas noslēgušās neizšķirti. Zīmīgi, ka nevienai no tām neizdevās izcīnīt uzvaras izbraukumā.

Tikmēr pirmo reizi Eirokausos savā starpā tiksies Mančestras City un Hotspur, kamēr Liverpool pērn UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā divu maču summā sagrāva Porto ar 5:0. Arī šoreiz Anglijas klubs ir izteikts favorīts. Savukārt Ajax un Juventus ar savstarpēju cīņu atkārtos 1996.gada UEFA Čempionu līgas finālu, kad pēcspēles sitienu sērijā uzvarēja Turīnas klubs, izcīnot savu līdz šim pēdējo šāda līmeņa trofeju.

UEFA Čempionu līgas fināls notiks 1.jūnijā Madridē.

Iepriekšējā sezonā par turnīra čempioni tika kronēta Madrides Real, kas Kijevā ar rezultātu 3:1 pārspēja Liverpool vienību. Madrides Real kļuva par pirmo komandu, kam UEFA Čempionu līgā kopš tās izveidošanas izdevies uzvarēt trīs gadus pēc kārtas. Tāpat karaliskais spāņu klubs pie šīs trofejas tika ceturto reizi pēdējo piecu gadu laikā.

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla izlozes rezultāti:

Amsterdamas Ajax (Nīderlande) - Turīnas Juventus (Itālija);

Liverpool (Anglija) - Porto (Portugāle);

Totenhemas Hotspur (Anglija) - Mančestras City (Anglija);

Barcelona (Spānija) - Mančestras United (Anglija).

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi