Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Logitech pārsteidz pasauli ar jaunu.. "peli"?

Pirmajā brīdī ir grūti noticēt, ka taisnstūrveida priekšmets tiešām ir pele. Taču tieši tāda ir jaunā Logitech Cube. Taisnstūrveida kabatas izmēra priekšmets ar noapaļotām malām vienlaikus ir lietojams gan kā pele, gan kā prezentācijas pults. Logitech Cube ir unikāls dizains, kas liek vēlreiz pārdomāt, kāda var būt datorpele. Tomēr tā piedāvā visu, ko sagaidāt no datorpeles, turklāt, kad tas nepieciešams, kļūst par prezentācijas vadības ierīci.

Izmantojot kā peli, Logitech Cube ritinās, kad jūs velkat ar pirkstu pa galveno paneli, izmantojot Logitech Flow Scroll programmatūru, kas nodrošina plūstošu ritināšanu, gluži kā skārienjūtīgais ekrāns jūsu viedtālrunī.

Lai izmantotu Logitech Cube kā prezentācijas ierīci, ir nepieciešams pacelt to gaisā un tā pāriet prezentācijas režīmā. Klikšķinot peles virsmu, prezentācijai var likt pārvietoties uz nākamo slaidu un, ja nepieciešams atgriezties, vienkārši apgriezt peli un noklikšķināt vēlreiz.

Tods Volkers, Logitech zīmola vadītājs neslēpj savu prieku par jauno produktu: "Ar tā eleganto dizainu, Logitech Cube tūlīt iekrīt acīs! Bet tas nav tikai īpatnējs dizains. Cube ir nepieciešamās īpašības, lai, piemēram, klejotu tīmeklī vai vadītu svarīgu prezentāciju, turklāt tā ir neliela izmēra."

Arī Logitech Cube ir nelielais Logitech Unifying uztvērējs ar 2.4 GHz savienojumu. Spraudnis ir pietiekami neliels, lai paliktu pieslēgts jūsu datoram, kad to pārnēsājat, piemēram, somā. Tiek uzsvērta arī iespēja ar vienu uztvērēju savienot līdz sešām saderīgām ierīcēm - tastatūru vai citu peli bez neērtībām, ko sagādā vairāki USB uztvērēji.

Atliek vien atgādināt, ka Logitech Cube ir godalgota International CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards datoru ārējo ierīču kategorijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko