Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Pele, kurai mājas ir kabatā

Pele nav īsta mobilā datorlietotāja sabiedrotais. Parasti vien apskatot datorsomu vai portfeli, jau no ārpuses ir nojaušamas peles aprises somā. Un kur nu vēl, ja tai ir vads. Īstens mobilais lietotājs, ja vien tiek pie galda un nav spiests turēt datoru klēpī, priecātos par kaut ko pavisam nelielu.. piemēram, Logitech® Wireless Mini Mouse M187 – kabatas lieluma peli ar bezvadu savienojumu.  

Līdzīgi kā citiem Logitech datorpeļu sugas pārstāvjiem, arī šai iestatīšana ir vienkārša un nav nepieciešama jebkāda programmatūra. Datora USB ligzdā tiek ievietots nano uztvērējs un var izmantot peli. Nano uztvērējs ir tik mazs, ka to var atstāt USB pieslēgvietā un klēpjdatoru droši likt somā vai arī iespējams uzglabāt pelē, ja to nepieciešams pārnēsāt, tādēļ nav jāuztraucas, ka uztvērēju varētu nozaudēt.  

Lai izpatiktu stilīgu lietotāju gaumei, Logitech Wireless Mini Mouse M187 ir pieejama dažādās krāsās, tādejādi varat izvēlēties sev piemērotāko. Darījumu cilvēki droši vien izvēlēsies ko mazāk košu, bet dzīvespriecīgie un stilīgie - labi krāsainu. Patīkamā ziņa Latvijas iedzīvotājiem ir tā, ka Logitech Wireless Mini Mouse M187 būs nopērkama jau februārī par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu - 14 Lati. Turklāt datorpelei ir trīs gadu garantija, un līdzīgi kā citas Logitech 'peļu sugas' pārstāves arī šī ir augstas kvalitātes un uzticama – šīs īpašības ir Logitech padarījušas par līderi datorpeļu un citu aksesuāru tirgū. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Ielūdz strübergs un Horens: MAMA DŽAGA MAMA RAGA!

Sestdien, 20. aprīlī, ar jaunu dziesmu “MAMA DŽAGA MAMA RAGA!” klajā nākuši strübergs un Horens, kuri līdz ar šo dziesmu vēlas vairot mieru un mīlestību ikvienā cilvēkā atsevišķi un visos kopumā. Sing...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko