Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Gāzi – pa tiešo lielākajam patērētājam

Par videi draudzīgiem vai mazāk kaitīgiem energoresursiem ar Latvijas Atjaunojamās enerģijas federācijas valdes locekli Kristapu Stepanovu sarunājas Romāns Meļņiks.

Top komentāri

ARO
A
Stepanovs ir nekaunigs tuksdirsejs un terorists, ja vins var apgalvot, ka OIK likvidacija, kas ir japaveic nekavejoties jo caur OIK banditu shemu tiek apzagti Latvijas iedzivotaji un tik milijardi eiro izzagti no ES fondiem, ka tad paliksot gruvesi aiz hesiem, vejaparkiem, bet, vai sis idiots to nesaprot, ka sie hesi, vejaparki ir privati un, ka, ja kads nespej darboties briva tirgus apstaklos tad visi sie gruvesi, pamestie hesi bus siem privatipasniekiem janovac un vide jasakarto, vai tad likumos to neparedz? Ka tads idiots kads ir sis stepanovs var ienemt amatu?
Linards
L
Elektrības, kas ir vispieejamākais un efektīvākais enerģijas veids, lietošana Latvijā dēļ šādu kundziņu interesēm tiek diskreditēta. Kamēr citās valstīs veicina elektrības lietošanu ekonomikā, Latvijā sashēmo tarifus tā, lai dažiem čiekuriem nāktu foršs piķis. Ķipa lielākie elektrības lietotāji ir spiesti ļooti daudzreiz pārmaksāt, lai samaksātu par normālu pieslēgumu. SPRK laiokam ir uzpērkami, iebaidītui vai kā citādi ietekmējami.
DDD
D
Ja nebūs politiskā jumta, neviens normāls vīrs neatļaus OIK dīkdieņiem atstāt ne darbojošos objektus, bet gan novākt un sakopt. Jābūt pilnīgam deģenerātam, lai aiz sevis atstātu cūku kūti, taču kā izsakās šis vīrs tas ir iespējams no OIKistu puses.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē