Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Izeja no krīzes – ne caur jostas savilkšanu

Atgriešanās pie ierastās kārtības būs vēl pēc krietna laika, – intervijā Romānam Meļņikam paredz Saeimas deputāts, Nacionālās apvienības VL-TB/LNNK līderis Raivis Dzintars.

Top komentāri

Zaudējis cieņu
Z
Visvairāk NA sevi parādīja no negatīvās puses, iebīdot mistiskā, bet labi atalgotā , speciāli izveidotā amatā Parādnieku.
Dzintaram taisnība
D
Kāpēc gan viņam būtu jāsavelk jostu?
Karline
K
Izskatas, ka norijusies purni saja krize nevelas jostu savilksanas politiku tamdel, KA tautai jostas ir savilktas lidz maksimumam, kura 30 gadus dzivo nabadziba, pusbada, nerunajot jau par to ka tauta tika aplaupita 2008. gada krize, un, ja butu jasavelk jostas tad tas butu saja krize jasavelk Latvijas valsts izlaupitajiem un latviesu tautas apzadzejiem Latvijas prezidentiem, ministriem, deputatiem, diplomatiem, ieredniem, drosibniekiem, militaristiem....... Latvijas prezis Levits vavulo par solidaritati, nu ir istais bridis, kad Latvijas preziem, ministriem, diplomatiem, ieredniem....soladarizeties ar Latvijas valsti un latviesu naciju un samazinat savas nepelniti lielas algas par 50-70% un visiem solidari atteikties no visam savam, pasu, izdomatajam privlegijam, izdienas pensijam, pabalstiem un socialajam garantijam. Levit, ja tu sev gribi saglabat algu 5 500€/ menesi, tad Latvija nekavejoties ir janosaka minimala alga ne mazaka par 1 500€/ menesi, lai butu solidari, jegpilni......
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē