Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Pūce aicina Ušakovu nepārspīlēt savu lomu pasaules vēsturē

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (A/P) aicina Rīgas mēru Nilu Ušakovu (Saskaņa) atkāpties no amata. "Es personiski Ušakova kunga vietā nepārspīlētu savu personīgo lomu pasaules vēsturē," intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta Panorāma sacīja Pūce.

"Rīgas dome pastāvēja pirms Nils Ušakovs kļuva par mēru un pastāvēs arī pēc tam, kad Nils Ušakovs vairs nebūs mērs," piebilda Pūce. 

VARAM ministrs vērsies KNAB un pieprasījis informāciju par trešdien notikušajām kratīšanām Ušakova kabinetā un dzīvesvietā.

"Pašlaik Rīgas mērs, turpinot turēties krēslā, faktiski rada nopietnas problēmas arī pašai Rīgas pilsētai. Būs nepieciešams kaut ko darīt ar Rīgas satiksmes kredītiem, būs nepieciešams tos pārfinansēt. Protams, ka kredītdevējiem situācija, kad pie Rīgas mēra darbavietā tiek veiktas izmeklēšanas darbības, rada nopietnas šaubas par to, vai var uzticēties kredīta saņēmējam," sacīja Pūce. 

"Es, protams, Ušakovu aicinātu pašu atkāpties, tādējādi noņemot šaubas un aizstāvot sevi tiesiskā kārtā," uzsvēra Pūce. 

Jau ziņots, ka trešdien KNAB darbinieki veica procesuālās darbības gan Rīgas domē, gan Ušakova mājvietā. 

Rīgas domes opozīcija pieļauj, ka notiekošais varētu būt saistīts ar Rīgas satiksmes lietuVienotības frakcijas deputāts Vilnis Ķirsis informēja, ka atkārtoti tiks vākti paraksti, lai rosinātu lemt par Rīgas mēra atstādināšanu no amata.

Top komentāri

Reņģēdājs
R
Kā tas var būt, ka valstī. kurā saskaņā ar likumu. atsevišķa pašvaldība bankrotēt nevar un SAISTĪBAS JĀPĀRŅEM VALSTIJ -, ka nevienai valsts institūcijai, - ne Valsts Kontrolei, ne Valsts Kasei, ne FM, ne VARAM nav penākums šos daudzmiljonu kredītus kontrolēt un apturēt, un daži desmiti ( NESKARAMI?) Rīgas Domes ierēdņu var iedzīt valsti milzīgos parādos?
varde
v
Pūķinam vēl ir cerības ka Ušakovs var būt derīgs impērijas atgūšanas centienos. Kamēr var pavēlēt piektai kolonai balsot par Ņiļušku, tikmēr viņš neatkāpsies. Cerība izgaist pēdējā!
anna
a
sen jau padzit vajadzeja ,ko velk garuma ,un mantas konfiskaciju ,sitais nelietis ir rakstams ar lielo burtu ,izzadzis visu Latviju un iegadajies sev ipasumus Monako ,Sanktpeterburga ,lai tikai KNAB pastrada citigak , Usakovs nekad neko nezina ,KNAB neko nezina ,bet kukuli griezas ap savu asi ,
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskās intrigas

Tikai ar vienas dienas starpniecību varējām vērot divus savstarpēji nesaistītus un reizē saistītus piemērus, kā politiķi ļoti līdzīgas situācijas mēģina izdekorēt sev vēlamā izskatā.

Debates par pragmatismu

Republikāņu kontrolētā ASV Kongresa Pārstāvju palāta pēc gandrīz pusgadu ilgas vilcināšanās acīmredzami iekšpolitisku iemeslu dēļ, saistītu ar gaidāmajām ASV prezidenta un Kongresa vēlēšanām, 20. aprī...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē