Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Zāles un slimnīca – galējais risinājums

Par Ainažu slimnīcas skandāla iemesliem Guntars Gūte izvaicā Zviedrijas Svētā Jorana slimnīcas psihiatrijas un narkoloģijas nodaļas neatliekamās palīdzības ārstu Ingmaru Veinbergu.

Top komentāri

ja
j
var importeet gausus lai aviokompaaniju vada un veel, maksaat vadiitaajiem konkreetu naudu par papiiru biidiishanu, visi tie papiiri attiecas uz sabiedriibu, jo to veido tacu cilveeki, ar miesu un asiniim kameer gigantisku algu saneemeeji biida max graamatvediibu un gudri runaa ka razo lielu pievienoto veertiibu. Nee! Vajag importeet attieksmi, veertiibas utt.. Re dakteris ingmaars izteicaas kaa balzaams dveeselei, plaaksteris uz utt.. Bet tieshaam. Shiii sabiedriiba ir kaa liela, skaista seene, kas kaa visas labaas seenes pilnas ar taarpiem. Un ari seez kaa beka, veca pie tam. No skandināviem ir ko mācīties.
ee
e
Man patīk šajā intervijā pirmais teikums, ko pasaka dakteris.
Emma
E
Re ka, Zviedrija no ministrijas butu jaiet prom ne tikai ministram, bet ari cietiem vadosajiem dabiniekiem, bet Latvija visus pedejos 27. gauds amatos liek tikai zaglus, korumpantus, debilus, slinkus, nespejigus, alkatigus, egoistiskus kretinus, bezatbildigus un nezinosus smerdelus, un pie politiskajam bandam- partijman piederosus loceklus...iedomajaties, ka Latvija par ministriem ir bijusi un ir tadi idioti ka Godman, Gailis, Birkavs, Aboltins, Slakters, Kinna, Roze, veldre, Repse, Lesinskis- slesere, Stokenbergs, Kristovskis, Vaidere, Pabriks, Kazlovskis, Matiss, Duklavs ...un vel nesaskaitama saika idiotu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē