Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Lieldienu ēdieni

Lieldienu galdam

Divas gardas pashas un Lieldienu krusta maizītes

Lieldienu receptes: Spageti, olu un siera sacepums

Nepieciešams: 120 g _Dobeles dzirnavnieka _spageti Nr. 7, 260 g jeb 1 gab. strausa ola, 80 g saldā krējuma, 40 g Gruyere siera, 3 g maurlociņu, 5 g sviesta, šķipsniņa sāls un piparu. Strausa ola ir ekvivalenta 20 vistu olām. Gruyere siera vietā iespējams lietot Krievijas vai Holandes sieru.

Lieldienu receptes: Grūbu un meža ķiploku putra ar mīksti vārītām paipalu olām un grauzdētiem valriekstiem

Nepieciešams (recepte paredzētas 3 personām): 100 g grūbu, 40 g meža ķiploku, 60 g ciedru riekstu, 40 g Parmezāna siers, 60 g olīveļļas, 6 paipalu olas, 5 g valriekstu, 15 g spinātu, grams lauru lapu, sāls un pipari. Lakšu vietā var izmantot baziliku. Paipalu olas var aizstāt ar vistu olām (viena paipalu ola ir ¼ vistas olas), bet Parmezāna vietā var izmantot Monterīgo sieru.

Latvijā

Vairāk Latvijā

Pasaulē

Vairāk Pasaulē

Viedokļi

Vairāk Viedokļi

Sports

Vairāk Sports

Citi

Vairāk Citi

SestDiena

Vairāk SestDiena

KDi

Vairāk KDi

Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze

Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena

Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils

Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms

Izklaide

Vairāk Izklaide