Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Vēsture Dienā: Vai viegli kļūt vecākam? © DIENA(12)

"Sonita bija panku meitene, tagad viņa ir tērpu modelētāja. Juris Gulbis tagad dzīvo un strādā Londonā. Toreiz viņš vēlējās vasarnīcu un mašīnu." Šādi fotoparaksti 1996.gada 24.septembra Dienā vēstīja par Jura Podnieka (1950-1992) slavenās filmas_ Vai viegli būt jaunam? _varoņu likteni desmit gadu pēc filmas parādīšanās.

MESA izziņo koncertu sēriju TRIPTIHS

Pašmāju mūziķis Gatis Irbe sava jaunā hiphopa projekta MESA ietvaros februārī un martā dosies īpašā koncertu sērijā ar nosaukumu TRIPTIHS, kura norisināsies trijās Latvijas pilsētās.

Mans mīļais dakteris Arčijs © DIENA(2)

Ar Taņu tiekamies viņas mazajā istabiņā stipri noplukušā divstāvu mājā Vecmīlgrāvī. Nolicis galvu uz saimnieces kājām, mūsu sarunā piedalās melns labradors Arčijs. Taņa savus piecdesmit divus dzīves gadus iedala divos posmos - tajā, kas bija pirms Arčija, un tagad - četrus gadus kopā ar suni. Tikpat labi tos varētu nosaukt par garo melno nakti un nonākšanu gaismā.

Suņa uzvedības un apmācības ABC © DIENA

Ikviena suņa saimnieka sapnis ir labi audzināts, paklausīgs un gudrs suns, ar kuru patīkami baudīt gan ikdienas dzīvi, gan kopā doties sabiedrībā. Sapni nav grūti realizēt, ja kopš suņa bērnības ieguldīsiet viņa audzināšanā un apmācībā laiku, pacietību, sapratni un mīlestību.

Kas netīk blaugznām © DIENA(3)

Blaugznas izraisa sausa āda, jutīgums pret noteiktiem matu kopšanas līdzekļiem vai sēnīte. Lai gan blaugznu apkarošanai domāts plašs klāsts ar dažādiem pretblaugznu šampūniem, ar tām var tikt galā, izmantojot arī mājās atrodamus risinājumus, balstoties uz dermatologu stāstīto, raksta portāls Health.com.

Paskrubināties ar Dievināto un Paklausīgo © DIENA(1)

Viktoram bērnībā tikai kaķa nebija, jo viņam alerģija pret kaķu spalvu, toties bija žurciņas, reiz pat žurku māsiņas Klāra un Sāra, kāmītis un suņi bija, un, mazs būdams, pat ezi no tuvējā meža nesis paciemoties. Bija prieks, un bija arī šķiršanās sāpes, kad mīluļi aizgāja mūžībā. Arī Eleonorai mājās vienmēr bija kaķis vai suns.