Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Dārzs, ziemu sagaidot

Oktobris ir pēdējais mēnesis, kad veicami aktīvi darbi dārzā. Lielākā rūpe ir nokritušo lapu savākšana un likvidēšana vai ideju apdomāšana, kā tās vislabāk izmantot.

FOTO: Putina 12 nokrāsas jaunajā kalendārā Viss gads ar Krievijas prezidentu(15)

Krievijas žurnāls Zvezdi i soveti oktobra vidū laidis klajā kārtējo kalendāru Viss gads ar Krievijas prezidentu, kurā Kremļa saimnieks Vladimirs Putins ne tikai nirst pēc artefaktiem jūras dzelmē vai gatavojas palīdzēt gājputniem atrast ceļu uz siltajām zemēm, bet nebaidās atklāt arī savu maigāko pusi, pozējot ar kaķēnu rokās.

5 jautājumi Madara Cosmetics vadītājai Lottei Tisenkopfai-Iltnerei(14)

Pazīstamā kosmētikas zīmola MADARA Cosmetics radītāja Lotte Tisenkopfa-Iltnere ir pārliecināta, ka ekoloģiskā kosmētika savā būtībā ir ļoti efektīva un sniedz ātru rezultātu. Lai gan vēsturiski reklāmu iespaidā daudziem ir izveidojies priekšstats, ka sintētiskās kosmētikas maģiskās molekulas esot daudz iedarbīgākas, tomēr tā nebūt neesot. Tieši tāpēc pašas Lottes kosmētikas maciņā vienmēr varēs atrast dabisku kosmētiku.

Lielais ceļotājs - mazais gulbis

19. septembrī Lielbritānijas vides aizsardzības organizācijas Wildfowl and Wetland Trust pārstāve Saša Denča pacēlās debesīs ar motorizētu paraplānu, lai kopā ar mazajiem gulbjiem no to ligzdošanas vietām Krievijas polārajos apgabalos veiktu vairāk nekā 7000 km garu lidojumu pāri 11 valstīm, to vidū – arī Latvijai.