Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Nākamvasar Lucavsalā viesosies Red Hot Chili Peppers(4)

Nākamgad, 27. jūlijā, Lucavsalā norisināsies viens no grandiozākajiem un ilgāk gaidītajiem brīvdabas rokkoncertiem - ar iespaidīgu priekšnesumu Daugavas krastā uzstāsies viena no komerciāli veiksmīgākajām rokgrupām mūzikas vēsturē - Red Hot Chili Peppers, informē koncertorganizācija FBI.

Tiešraide: DaGamba koncerts Vivaldi Rocks(2)

Diena.lv sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina sestdien no plkst. 19 tiešraidē skatīties grupas Dagamba elpu aizraujošu un netradicionālu priekšnesumu Palladium koncertzālē, Rīgā.

Prezidents Tramps. Atskaņas Latvijas tvitersfērā(5)

ASV prezidenta vēlēšanu iznākums daudziem bija negaidīts. Atbalstītāji izceļ jaunievēlētā ASV prezidenta Donalda Trampa tiešo runas viedu un nebaidīšanos skaļi pateikt to, kas uz mēles. Atbalstītāji cer, ka spēja caurmērā veiksmīgi vadīt biznesu nozīmēs arī spēju vadīt valsti. Tikmēr kritiķi Trampam velta skarbus vārdus, dēvējot par prastu populistu un pat rupekli, kā arī paužot bažas par to, ka viņam faktiski nav politiskās pieredzes. Lai vai kā - Tramps būs nākamais ASV prezidents, un viedoklis par viņu ir teju katram. Arī Twitter lietotāji Latvijā pauduši gana košus viedokļus.