Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Teātris

Dziesmas un dejas augiem un līdzcilvēkiem. Ģertrūdes ielas teātris jaunajā sezonā aicina būt kopā ar kaimiņiem

Nākotne pieder sadarbībai, nevis sāncensībai, tāpēc Ģertrūdes ielas teātris jaunajā sezonā turpinās stiprināt draudzību ar māksliniekiem un partneriem Baltijas valstīs. Līdzās jau iepriekšējās sezonās tapušajām izrādēm teātris piedāvās viesizrādes no Lietuvas un Igaunijas neatkarīgajām skatuvēm, kā arī vairākus jauniestudējumus, kas aicina neparasti palūkoties uz parastām lietām, vietām un cilvēkiem līdzās

Leļļu teātris aicina ciemos skolotājus © DIENA

Latvijas Leļļu teātra (LLT) repertuārā šobrīd atrodamas aptuveni 10 izrādes, kas piemērotas skolas vecuma auditorijai. Turpinot tradīciju, arī augusta mēnesī teātris aicina skolotājus bez maksas iepazīties ar vairākiem bērniem un jauniešiem paredzētiem iestudējumiem, ko semestra laikā iekļaut kultūras pasākumu apmeklējumu kalendārā.

Valmieras teātrim izkrāpti 1000 eiro, taču Facebook kontu izdevies atgūt

Valmieras teātrim ir izdevies atgūt savu Facebook kontu, pateicoties operatīvai rīcībai no teātra puses, saziņā ar valsts drošības institūcijām un sociālā tīkla Facebook īpašnieku Meta Platforms. Pēc sūdzības iesniegšanas, nākamajā dienā Facebook informēja par veicamajiem soļiem konta atgūšanai, vēsta teātris.

Latvijas Leļļu teātris augustā aicina skolotājus apmeklēt izrādes bez maksas

Latvijas Leļļu teātra repertuārā šobrīd atrodamas aptuveni 10 izrādes, kas piemērotas skolas vecuma auditorijai. Turpinot jūnijā uzsākto tradīciju, arī augusta mēnesī teātris aicina skolotājus bez maksas iepazīties ar vairākiem bērniem un jauniešiem paredzētiem iestudējumiem, ko semestra laikā iekļaut kultūras pasākumu apmeklējumu kalendārā.