Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Politika

Vienojas politisko atbildību par digitālo jomu uzticēt VARAM

Topošās koalīcijas partneri panākuši vienošanos, ka par digitālo jomu politiski atbildīga būs Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM), aģentūrai LETA pastāstīja viens no partiju apvienības Jaunā vienotība līderiem, topošais finanšu ministrs Arvils Ašeradens.

JV apstiprina partijas ministru kandidātus

Partiju apvienības Jaunā vienotība (JV) kopsapulce šodien apstiprināja JV ministru amatu kandidatūras topošajā valdībā, aģentūrai LETA pastāstīja viens no JV līderiem, Saeimas deputāts Arvils Ašeradens.

Darbs pie valdības deklarācijas ir pabeigts

Topošās koalīcijas partiju pārstāvji piektdien pabeidza darbu pie valdības deklarācijas - daudz pārmaiņu dokumentā vairs nav gaidāmas, sarunā atklāja topošās koalīcijas partiju apvienības Jaunā vienotība (JV) politiķis un potenciālais finanšu ministrs Arvils Ašeradens.

Kariņš: Ministru kandidātu izvēle ir interesanta, bet šķēršļus neredzu

Koalīcijas partneru izvirzīto ministru amatu kandidātu izvēle ir interesanta, un maz ticams, ka kāda no tām valdības veidošanas procesā varētu tikt noraidīta, intervijā TV3 raidījumam 900 sekundes izteicās pašreizējais Ministru prezidents un vienlaikus arī nākamais premjera amata kandidāts Krišjānis Kariņš (JV).

Partiju apvienība Attīstībai/Par! turpinās pastāvēt

Neskatoties uz to, ka partijas Latvijas attīstībai (LA), Kustība Par, un Izaugsme ir lēmušas turpmāk darboties individuāli, pagaidām nav plānots likvidēt šo partiju apvienību Attīstībai/Par! (AP), aģentūrai LETA atzina Kustības Par līdzpriekšsēdētāja Inese Voika.