Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Politika

Gobzems māju Baltezerā pārdevis par 340 000 eiro

Bijušais Saeimas deputāts Aldis Gobzems pērn vasarā par 340 000 eiro pārdevis nekustamo īpašumu - māju un zemi - Baltezerā, Ādažu novadā, liecina viņa amatpersonas deklarācija, kas iesniegta, beidzot darbu parlamentārieša amatā.

Lieli satricinājumi arī šajās vēlēšanās © DIENA

14. Saeimas vēlēšanās pēc ilgāka pārtraukuma bija parādījušās partijas, kuru popularitāte ir līdzīga gan latviešiem, gan krieviski runājošajiem pilsoņiem, liecina pētījums par vēlēšanu rezultātiem.

Budžeta komisiju turpmāk vadīs Reirs

Par Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētāju ceturtdien ievēlēts līdzšinējais finanšu ministrs, pašreizējais parlamenta deputāts Jānis Reirs (JV), aģentūru LETA informēja parlamenta Preses dienestā.

Koalīcijas partijas paraksta sadarbības līgumu

Koalīcijas veidotāji, partiju apvienības Jaunā vienotība, partiju apvienības Apvienotais saraksts un Nacionālās apvienības pārstāvji šodien parakstīja koalīcijas sadarbības līgumu.

Publiskota jauno valdību veidojošo politisko spēku izstrādātā valdības deklarācija

Jauno valdību veidojošie politiskie spēki – Jaunā Vienotība, Apvienotais saraksts un Nacionālā apvienība – ir pabeiguši darbu pie valdības veidošanas dokumentiem: valdības deklarācijas, sadarbības līguma un fiskālās disciplīnas līguma. Plānots, ka jauno valdību veidojošie politiskie spēki līgumus par valdības izveidošanu parakstīs trešdien, 14. decembrī, plkst. 9, Saeimā, informē premjera Krišjāņa Kariņa preses sekretārs Sandris Sabajevs.