Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Eiropa

Krievi apšaudījuši Harkivas apgabalu, sagrauta viesnīca

Krievijas karaspēks naktī uz otrdienu veicis triecienu ar divām raķetēm S-300 Harkivas apgabala Bohoduhivas rajona Zoločivas ciemam, tur triecienā sagrauta trīsstāvu viesnīcas ēka un dzīvību zaudējis divus mēnešus vecs zēns, pavēstīja apgabala kara administrācijas vadītājs Olehs Siņehubovs.

Lauksaimnieki pulcē traktorus Romas pievārtē

Itālijā vairāki desmiti lauksaimnieku ar traktoriem pirmdien sapulcējušies Romas nomalē, solot rīkot vērienīgu demonstrāciju, lai panāktu no valdības uzlabojumus lauksaimniecības nozarē.

Borels devies uz Ukrainu

Eiropas Savienības (ES) augstākais pārstāvis ārlietās un drošības politikā Žuzeps Borels pirmdien devies uz Kijivu un aicinājis palielināt palīdzību Ukrainai karā ar Krieviju.

Zelenskis atzīst, ka apsver Zalužnija nomaiņu

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis intervijā Itālijas raidsabiedrībai Rai1 atzina, ka apsver jautājumu par Ukrainas Bruņoto spēju virspavēlnieka Valērija Zalužnija nomaiņu, kā arī par valsts vadības restartu.

Vācija legalizēs marihuānu līdz 1.aprīlim

Vācija plāno legalizēt marihuānu līdz 1.aprīlim, valdošo partiju pārstāvjiem par šo lēmumu paziņojot pēc ilgām debatēm par galīgajām detaļām un veselības aizsardzību.