Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Atgūst pirms 15 gadiem nozagtu velosipēdu

Evles (Zviedrijā) pilsētas iedzīvotāja Agneta Vallena saņēmusi negaidītu dāvanu. Viņai atgriezts 1996. gadā nozagtais velosipēds, informē Frut.lv, atsaucoties uz portālu “The Local”.

Divritenis bijis diezgan labā stāvoklī, tikai vietām aprūsējis un ar cauru priekšējo riepu.

34 gadus vecā Vallena pastāstīja, ka velosipēdu viņai uzdāvinājuši, kad viņa vēl gājusi skolā. Pēc dažiem gadiem velosipēds nozagts no stāvvietas pie Vallenas darba vietas.

Sieviete par notikušo informējusi policiju. Tolaik velosipēds bijis viņas vienīgais personīgais transports. Policijas meklējumi nevainagojās panākumiem un Vallena iegādājās jaunu riteni.

Kad pēc 15 gadiem policija ziņoja, ka divritenis atrasts, tā bijusī saimniece domāja, ka viņu izjoko, taču ieraugot divriteni, viņa to atpazinusi.

Velosipēds atrasts pamests kādā stāvlaukumā apdzīvotā vietā, kas atrodas 69 kilometrus no Evles. Vallena tur nekad nav bijusi. Policisti noskaidrojuši īpašnieku pēc riteņa identifikācijas numura. Kas ar riteni braukājis visus šos gadus un kurš bijis zaglis, tā arī paliks nezināms.

Minētais gadījums ir vēl viens pamatojums tam, ka velosipēdus  ir lietderīgi reģistrēt. Latvijā to var izdarīt www.csdd.lv vai www.veloreg.lv. Uz šo brīdi reģistrēti ir jau vairāk kā 10 000 velosipēdi.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko