Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Grupa INXS pārtrauc savu darbību

Pēc daudziem uz skatuves pavadītiem gadiem pazīstamās mūzikas grupas INXS mūziķi, svētdien uzstājoties Pērtā, paziņojuši, ka nolēmuši pārtraukt grupas darbību. Koncerts esot bijusi viņu pēdējā publiskā uzstāšanās, mūziķus citē interneta vietne Perthnow.com.

Pazīstamā Austrālijas grupa tika dibināta 1977.gadā Sidnejā, un svētdien Pērtā uzstājās kopā ar grupu Matchbox Twenty. „Man gribas raudāt,“ pēc grupas paziņojuma par darbības pārtraukšanu atzina INXS bundzinieks Džons Feriss, sākot atskaņot vienu no grupas veiksmīgākajiem singliem Need You Tonight.

Kā zināms, grupu dibināja Dž.Feriss kopā ar brāļiem Endrjū un Timu, kā arī Maiklu Hačinsu. Pēc M.Hačinsa aiziešanas mūžībā 1997.gadā grupa piedzīvoja krīzi, no kuras nekad nav spējusi atgūties, lai arī turpmākās pastāvēšanas laikā sadarbojās ar vairākiem solistiem, no kuriem pēdējais – īrs Kirans Gribins - grupai pievienojās 2011.gada septembrī. INXS savas pastāvēšanas laikā pārdeva vairāk kā 30 miljonus ierakstu visā pasaulē, saņēma daudzus apbalvojumus, kā arī tika atzīta par vienu no veiksmīgākajām mūziķu blicēm pasaulē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko