Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Iespēja saposties pirms gaidāmā reisa

Skaistumkopšanas salons lidostā Rīga piedāvā manikīra, matu veidošanas un ādas kopšanas procedūras.

Ko aviopasažierim sadarīt, gaidot savu lidmašīnas reisu, arī lidojumu starplaikos? Par racionālām laika pavadīšanas iespējām jau pirms vairākiem gadiem prātojusi toreizējā Latvijas Universitātes ekonomikas studente Arina Fjodorova, kura paralēli darbojusies arī modes izstāžu industrijā. Arinai bieži nācies dīki garlaikoties Eiropas lidostās, tad arī nākusi prātā ideja par skaistumkopšanas salona nepieciešamību tajās. Starp citu, sakopt sevi pirms lidojuma piedāvā ne visās Eiropas lidostās. Liels bijis Arinas pārsteigums, ka tādas iespējas nav pat Vīnē! Ir Maskavā, ir Londonā, Amsterdamā, Frankfurtē un Kijevā, bet nav arī Rīgā.

Rūpīgi lolojot ideju un paralēli rakstot bakalaura darbu par šo tematu, izpētot mūsu lidostas specifiku, aviopasažieru skaitu un aptaujājot viņus, tāpat arī apsverot biznesa intereses un tās sabalansējot ar potenciālo klientu vēlmēm, sadarbībā ar Starptautisko lidostu Rīga kopš oktobra Arinas Fjodorovas iecere realizējusies un mūsu lidostā – vienīgajā Baltijas valstīs – ir atvērts pirmais skaistumkopšanas salons Embassy of Wellness. "Tā ir laba iespēja, kas spodrinās arī lidostas tēlu," uzskata salona saimniece.

Embassy of Wellness piedāvā izmantot manikīra, matu veidošanas un sejas ādas kopšanas procedūras. Meistares, kuru profesionalitāte tikusi vērtēta ne vien pēc pakalpojuma kvalitātes un pieredzes, strādājot aiz mūsu valsts robežām, bet arī spējas klienta vēlmes izpildīt ātri, izmanto ASV ražotu kosmetoloģisko līdzekļu klāstu un saudzējošas matu krāsas plašā izvēlē, Francijā ražotu manikīra kosmētiku, kas, starp citu, ir labvēlīga arī grūtniecēm un jaunajām māmiņām. "Esmu patīkami pārsteigta, ka starp mūsu klientiem ir daudz stiprā dzimuma pārstāvju. Tas liecina, ka arī vīriešiem rūp sakopta āriene," pasmaida Arina Fjodorova.

Salonā ir atsevišķa atpūtas telpa relaksējošu procedūru veikšanai. Kosmetoloģe Jeļena Bukajeva stāsta, ka viņas izmantoto sejas ādas kopšanas līdzekļu izstrādē piedalījušies trīs speciālisti – biologs, fizioterapeits un ārsts. Savukārt sertifikātu, lai varētu strādāt ar šo produkciju, kosmetoloģe ieguvusi pie starptautiski atzītiem speciālistiem. "Varat paļauties, procedūras veicam ļoti kvalitatīvi un tās ir efektīvas," izmantot pakalpojumu iedrošina Jeļena Bukajeva.

Kvalitatīvi strādāt nozīmē arī strādāt ātri

Salona vadītāja Arina Fjodorova turpina: "Nereti pasažiere atnāk uz salonu, un viņas prasības ir konkrētas: "Man ir pusstunda laika, un es gribu pagūt izmantot visu skaistumkopšanas pakalpojumu klāstu." Mēs varam strādāt arī šādā tempā un režīmā – viens meistars veic manikīru, otrs veido frizūru, bet trešais sakopj sejas ādu. Pie mums tas ir iespējams, iekļaujoties īsā laika sprīdī. Šajā gadījumā kvalitatīvi strādāt nozīmē arī strādāt ātri. Mūsu mērķis ir skaistumkopšanas procedūru veikt tā, lai klients vēlreiz gribētu šeit atgriezties pat tad, ja viņam jau ir savs frizieris, kosmetologs un manikīrmeistars."

Cilvēkiem, kuriem aviopārlidojumam jāgatavojas ar steigu vai arī lidojumi ir viņu ikdiena darba specifikas dēļ, vairs nav jāraizējas, kā ikdienas steigā pagūt apmeklēt skaistumkopšanas salonu un savest kārtībā ārieni – visu nepieciešamo var paveikt lidostā, turklāt arī iepriekš pierakstoties.

"Salons Embassy of Wellness strādā no astoņiem rītā līdz astoņiem vakarā, brīvdienās darba laiks ir no deviņiem rītā līdz deviņiem vakarā, taču, ja klients vēlas pierakstīties pie meistara ātrāk vai vēlāk atbilstoši gaidāmajam avioreisam, viņa vēlmes iespēju robežās tiks ņemtas vērā," apliecina Arina Fjodorova. Arī vecākiem ar bērniem šeit atrasties būs ērti, jo mazajiem salonā tiek piedāvātas dažādas izklaides iespējas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko