Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Kartupeļu un mārrutku salāti

Kartupeļu un mārrutku salāti

Sastāvdaļas:

1 kg mazu kartupelīšu, 1 liels sarkanais sīpols, 1 ēdamkarote baltvīna etiķa, 250 ml skābā krējuma, sauja svaigu diļļu, sauja sīpolloku, 1 ēdamkarote Dižonas sinepju, 3 ēdamkarotes rīvētu mārrutku, 1 tējkarote sāls, pustējkarote maltu melno piparu.

Pagatavošana: 

1. Sīpolu nomizo un sīki sakapā, dilles un lokus smalki sagriež.

2. Izvāra kartupeļus, atdzesē, nomizo un sagriež katru četrās daļās.

3. Bļodā sajauc krējumu, etiķi, sinepes, mārrutkus, sāli, piparus un sakapātos sīpolus, lokus un dilles. Pārlej šo mērci kartupeļiem un apmaisa.

Lai labi garšo! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko