Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Nika Matvejeva jaunā koncertprogramma - Vēstules Dievam

Dziedātājs Niks Matvejevs šajos Ziemassvētkos klausītājus iepriecina ar jaunu koncertprogrammu – Vēstules Dievam. Piektdien notiks Ziemassvētku koncertsērijas pirmizrāde – Valmieras Sv.Sīmaņa baznīcā, bet decembrī tā būs dzirdama vēl vairākās Latvijas baznīcās.

Koncertprogramma Vēstules Dievam ir tapusi sadarbībā ar dzejnieku Normundu Beļski, kurš tās tapšanā ir izmantojis Latvijas bērnu namu audzēkņu rakstītās vēstules Dievam.

“Šīs ir jaunas, ļoti emocinālas Ziemassvētku dziesmas, tādēļ to pirmatskaņojumi notiks tieši Latvijas baznīcās”, stāsta Niks Matvejevs. Dziesmas ir apkopotas arī albumā Vēstules Dievam, kas no šodienas pieejams visā pasaulē – tas nopērkams pasaules lielākajā mūzikas ierakstu veikalā iTUnes Store un ir pieejams 111 pasaules valstīs.

Koncertprogrammā Vēstules Dievam piedalās arī vairāki viesmūziķi. Viena no tām ir dziesminiece Agita Kaužena. Koncerti notiks Valmieras baznīcā – 7.decembrī, Tukumā – 8.decembrī, Liepājā – 14.decembrī, Cēsīs – 15.decembrī, Koknesē – 25.decembrī.

Vienīgais šīs koncertprogrammas koncerts Rīgā notiks 22. decembrī kinoteātra Splendid Palace lielajā zālē. Biļetes ir pieejamas visās Biļešu paradīzes kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko