Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Esam viens, bet visi kopā

Pašreizējā krīze vissmagāk sit nabagajiem, vientuļajiem, gados veciem cilvēkiem un dzīvniekiem. Vientuļie! Esiet draudzīgi ar tuvākajiem kaimiņiem! Piedāvājiet palīdzību līdzās dzīvojošajiem. Varbūt nepieciešams atnest produktus, medikamentus vai dzīvnieku barību, varbūt vajag izvest pastaigā suni.

Lūdzu, esiet atbildīgi ne tikai par sevi, bet arī par aprūpējamajiem dzīvniekiem! Nedod, Dievs, ja kas gadās, esiet gatavi, lai kāds parūpējas par jūsu mājas mīluļiem. Uz lapas uzrakstiet uzticamas personas vārdu, uzvārdu un telefonu, lai būtu iespējams nekavējoši sazināties.

Smagā stāvoklī ir dzīvnieku patversmes – aug nenomaksātie rēķini, liegts kopā pulcēties brīvprātīgajiem, plok barības krājumi.  

Nav nekādu īpašu prasību, ir tikai lūgums saprast un palīdzēt, lai nenāktos sākt mazināt patversmēs mītošo dzīvnieku skaitu. Palīdzēt var ar konkrētu naudas summu (katru mēnesi 3–5 eiro vai pēc iespējām) vai pievedot un atstājot pie patversmēm konservus, dvieļus, segas, palagus, vecas avīzes (iepriekš sazinoties, vai konkrētā patversme tos pieņem). 

Ja esat jau domājuši reiz paņemt no patversmes suni vai kaķi, ņemiet tagad, jo, kad daudzi strādā attālināti, aizgājuši atvaļinājumā vai īslaicīgi palikuši bez darba, atradīsies vairāk laika būt kopā, veltīt uzmanību un sarast ar jauno ģimenes locekli. Bariņā būs jautrāk. 

Nelaimē katrs esam viens, tomēr visi kopā. Tikai tā mēs noturēsimies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko