Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Pārgājiens uz talku patversmē

Vēl šodien, 27. oktobrī, līdz pulksten 14.00, aizpildot anketu vietnē http://ej.uz/pargajiens-uz-talku un sagaidot apstiprinājuma e-pastu, interesenti var paspēt pieteikties izzinošam bezmaksas pārgājienam pa Juglu, ko sestdien, 28. oktobrī, rīko Rīgas dzīvnieku patversme Labās mājas. Tā mērķis ir veicināt Juglas apkaimes un citu Rīgas apkaimju iedzīvotāju iesaisti brīvprātīgajā darbā. Pārgājiena noslēgumā paredzēta talka dzīvnieku patversmē Labās mājas.

Pārgājiens sestdien sāksies pulksten 11.00 pie Juglas vidusskolas (pulcēšanās – Juglas un Malienas ielas stūrī). Pārgājiena laikā, apmēram divu kilometru garumā, tā dalībnieki iepazīs daļu no Juglas apkaimes un vēstures – vecākās Latvijas suņu patversmes drupas, bijušās zvēraudzētavas stāstus, jaunās dzīvnieku patversmes teritoriju. 

Pārgājiena dalībnieku skaits ir ierobežots. Organizatori norāda, ka priekšroka tiks dota sociālā riska grupu pārstāvjiem – tas jāapliecina pieteikšanās anketā.

Pārgājiens noslēgsies dzīvnieku patversmē Labās mājas Juglā, Mežapurva ielā 2, kur ikviens varēs pievienoties talkai, kas tiek rīkota, atzīmējot Starptautisko Dzīvnieku aizsardzības dienu. 

"Sakopsim patversmi, padomājot par astaiņu un ķepaiņu ikdienu un vajadzībām. Talka notiks no pulksten 12.00 līdz 16.00. Pēc kārtīgi padarītiem darbiem talciniekus pamielosim ar gardumiem un zupu uz ugunskura. Līdzi jāņem darbīgs noskaņojums, apņēmība veikt labus darbus un, ja iespējams, kādi darbarīki. Talkas dalībnieku skaits nav ierobežots. Gaidīsim visus," aicina patversmes pārstāvji. 

Vairāk informācijas – www. patversme.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko