Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Nedēļas horoskops 11.-17. februārim

Nedēļas horoskopu 11.-17. februārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Plānota tikšanās nejauši var apdraudēt esošās attiecības. Būs iespēja iepeldēt dziļākos ūdeņos, un to sekmēs mērķtiecīga rīcība. Necentieties izcelt savu materiālo stāvokli. Iniciatīva darbā nepaliks bez ievērības. Turpiniet izglītoties un gūt pieredzi. Panākumiem ceļā šķēršļus var likt nevērība vai neprecizitāte. Neatstājiet bez uzmanības vadības aizrādījumus. Maz piemērots laiks tālākiem vai tuvākiem izbraucieniem. Varat gūt ienākumus tur, kur vismazāk tos gaidāt. Infekcijas gadījumā palieciet mājās noteikto laiku, veselībai nepieciešams režīms un sirdsmiers. Baudiet ģimenes kopā būšanu.

VĒRSIS. Tuvību balstiet uzticībā un maigumā. Spēsit noregulēt pēkšņas nesaskaņas, bet var nākties piekrist kompromisiem. Nebūs dūšas uzņemties jauna darba piedāvājumu. Visi notikumi vīsies ap naudu. Pārdošana, aizdošana vai aizņemšanās ritēs steigā un nepārdomāti, un tas var sarežģīt dzīvi pavasarī. Atturieties veikt jebkādus nopietnākus finanšu ieguldījumus. Ja kāds darbs neveicas, atlieciet to uz neilgu laiku. Valsts iestādē iespējama neparedzēta pārbaude, turiet kārtībā dokumentāciju. Atvases uzstās uz lielāku kabatas naudu – uzklausiet iemeslus, bet rīkojieties saskaņā ar savu pārliecību.

DVĪŅI. Emocionāls periods. Platoniska mīlestība neļaus mierīgi gulēt naktīs. Ierastās attiecībās saglabāsit kopīgu dzīves skatījumu. Iespējamas nelielas pārmaiņas dienu ritumā. Nesteidzieties piekrist jaunam darba piedāvājumam, palūdziet apdomas laiku un izvērtējiet savas iespējas. Nav labvēlīgs laiks līgumu slēgšanai uz ilgāku laika periodu. Attiecībās ar kolēģiem esiet laipns, izpalīdzīgs, bet nekļūstiet pārāk atklāts. Labs draugs aicinās strādāt kopā ar viņu, taču neatklās piedāvājuma mīnusus. Novērtējiet atvašu talantus. Ar dzīvesbiedru laikus apspriediet kopīgus mērķus bērnu tālākajā izglītībā.

VĒZIS. Sāciet katru jaunu dienu ar spirgtu labrītu pats sev. Centieties uz notikumiem skatīties pozitīvi, neļaujiet čīkstētājiem mazināt jūsu možo noskaņojumu. Intuīcija bieži pateiks priekšā pareizos lēmumus. Nepacietīgi gaidīsiet mīļotā cilvēka pozitīvo atbildi. Iespējams finansiāls atbalsts no tuva ģimenes drauga. Atturieties sadarboties ar cilvēku, kurš netur doto vārdu. Stress var radīt pašsajūtas pasliktināšanos, tāpēc palutiniet sevi ar atpūtas stundām vai dienām tīkamā vidē. Līdzsvarojiet attiecības ģimenē. Kāds no tuviniekiem var izmantot jūsu labestību, uzstādot nepamatotas prasības.

LAUVA. Mēdz teikt, ka viss slēpjas galvā – domājiet labas domas, negatavojieties nekam sliktam, uzturiet cerību, un viss izdosies! Veiksies spirgtā noskaņojumā darītais. Pievērsieties būtiskām lietām. Perioda sākums piemērots komandējumam un darba plānu precizēšanai. Jaunais kolēģis vēlēsies izcelties uz jūsu fona – lai viņš darbojas, gan jau kādreiz sasniegs jūsu līmeni. Pie stūres sēžot, atturieties pārsniegt ātrumu, apsteigt. Paeksperimentējiet ar savu vizuālo tēlu – pašam būs interesanti. Iespējami uztraukumi atvases vai audzēkņa dēļ. Tuvs radinieks – mūžīgais pesimists – spēs nogurdināt.

JAUNAVA. Romantikas dzirksti attiecībās uzturēs māka dažādot ikdienu. Spēja risināt problēmas cels jūsu autoritāti kolēģu acīs, bet piesardzīgu darīs partnera rosināts priekšlikums. Mutvārdu norunām nebūs reāla pamata. Domājiet, atturieties no riska, nostipriniet nolemto rakstveidā. Uzturiet emocionālu saikni ar tālumā mītošiem ģimenes locekļiem. Šajā periodā nerīkojiet plašas jubilejas svinības ne mājās, ne ārpus tās. Esiet atbildīgs par cilvēkiem, ar kuriem turaties kopā. Uzmaniet veselību. Pašiedvesma palīdzēs veiklāk tikt uz kājām pēc infekcijas. Mieriniet zem emociju lavīnas grimstošo atvasi.

SVARI. Tuvās attiecībās gaidītā saprašanās. Atbalstiet mīļoto ar domām un darbiem, neskopojieties ar atzinību. Gūtajā informācijā nopietni pašam jāpārbauda fakti. Var noklīst vai tikt pazaudēta kāda personīga manta. Iespējama neviennozīmīga situācija naudas lietās. Nešķiedieties ar līdzekļiem, varat palikt bešā. Piemērots periods zemes pirkšanas vai celtniecības darbu dokumentu kārtošanai. Neieviesiet mājās klusuma zonu – esiet iejūtīgs, uzklausiet pārdomas, dalieties ar ģimenes locekļiem savā priekā un iecerēs. Atzīstiet vecāku pūles, nežēlojiet paldies vārdus, kamēr ir kam tos teikt.

SKORPIONS. Svaigi ieplaisājušas attiecības labojiet, kamēr nav par vēlu. Labvēlīgs periods jauniem piedzīvojumiem un kontaktiem. Negrimstiet ilūzijās, skeptiski uztveriet mutiskus solījumus. Esiet punktuāls – šī īpašība tiks augstu vērtēta. Brīvajā laikā uztaisiet revīziju telefona grāmatiņā – iespējams, daudzi kontakti jau zaudējuši nozīmi. Materiālā situācija diezgan neskaidra. Ar kaut ko nāksies samierināties, taču vēlāk viss nokārtosies. Naudu tērēsit, vēloties sev sagādāt mazus prieciņus. Kāda problēma atrisināsies bez citu palīdzības. Radu saimē nelieli sarežģījumi, taču spēsiet tos veiksmīgi sakārtot.

STRĒLNIEKS. Periods attiecībās var būt spriedzes pilns. Saprašanos uzlabos kopīgi mērķi un aktivitātes. Pacentieties gudri izplānot līdzekļu izlietojumu, esiet gatavs īslaicīgai finansiālai nestabilitātei. Atbalstītāji pašlaik nespēs sniegt reālu palīdzību, taču nesatraucieties par notiekošo. Tikai pats varat piešķirt savai dzīvei krāsas un mirdzumu. Garastāvokli ietekmēs viegla fiziska rosīšanās dabā. Ģimenē atļausities mazus tēriņus, iegādājoties ilgotas grāmatas vai jaunu apģērbu. Pēc infekcijas svarīgi ievērot dienas režīmu, ar joni nepalielinot darba slodzi. Varbūt jāatsakās no tālāka brauciena.

MEŽĀZIS. Garlaicīgi nebūs. Apsveriet katru savu soli attiecībās, lai pārpratuma dēļ pēkšņi nenonāktu pie sasistas siles. Sāciet aktīvi pildīt savas apņemšanās. Pārgalvīgam gan nevajadzētu būt – ierobežojiet vētraino fantāziju, jo tas ļaus lietas skatīt to patiesajā gaismā. Izvairieties no konfliktsituācijām. Var būt darīšana ar cilvēku, kuram trūkst mēra sajūtas. Pacentieties saprotami un vienkārši skaidrot savu viedokli kolēģiem vai masu medijiem. Līdzdarbojieties savu mīļo dzīvē. Pievērsiet uzmanību atvasēm – ko viņi dara un ar ko pavada laiku. Varbūt jālabo kāda negaidīta liksta vai nepamanīta atkarība.

ŪDENSVĪRS. Privātajā dzīvē risināsies mierīgi, paredzami notikumi. Mīļotais cilvēks jums pievērsīs mazāk uzmanības, jo būs aizņemts ar rūpēm par karjeru. Nopietnu plānu īstenošanu atlieciet uz citu laiku. Sekmīgs darbs radošā jomā. Autovadītājiem iespējams sods par nenozīmīgu pārkāpumu uz ceļa. Pārvariet vēlmi visam atmest ar roku un paiet malā. Būs grūti izvairīties no strīdiem mājās, šķitīs, ka ģimenē katrs dzīvo savu dzīvi. Kontrolējiet atvašu mācības, pacentieties rast kopīgus saskarsmes punktus. Nodarbojieties ar aktivitātēm dabā. Ekstrēmas izklaides ar mēru – lai neciestu veselība.

ZIVIS. Varat paļauties uz intuīciju. Ir iespējas kāpt pa karjeras kāpnēm. Atmetiet šaubas, uzticieties saviem spēkiem un zināšanām. Sadarbojieties ar dzīves uzskatos sev līdzīgiem cilvēkiem. Turpiniet iesāktus darbus, bet jaunus uz neilgu laiku atlieciet. Arī paredzēto sarunu ar atbalstītājiem pārbīdiet uz vēlāku laiku. Var nākties karsti aizstāvēt savas ieceres. Nav ieteicams veikt lielus pirkumus, iesaistīties finansiālās operācijās. Īpaši rūpīgi jāpārbauda katrs rēķins, kas saistīts ar jūsu vārdu. Atdodiet parādus, pabeidziet praktiskus darbus mājās. Esiet elastīgs un atsaucīgs sarunās ar atvasēm. Piekāpieties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko