Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Nedēļas horoskops: 14. - 20. jūlijs

Nedēļas horoskopu 14. - 20. jūlijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Ar neparedzētiem notikumiem bagāts laiks. Apdomāti lieciet lietā savu varu un ietekmi. Runājiet tikai patiesību. Tiks atmaskotas vērienīgas mahinācijas. Sakārtojiet dokumentus, lai vajadzības gadījumā tas nav jādara steigā. Iespējams tīkams ieguvums. Neiesaistieties tiesas procesā kā liecinieks. Jūsu miers var tikt apdraudēts uz ilgu laiku. Spontānas idejas nebūs īstenojamas. Nav ieteicams darboties ar sarežģītām tehniskām iekārtām. Uzmanieties no hroniskas kaites saasinājuma. Vairāk paļaujieties uz savām atvasēm – lielāka brīvība viņiem nozīmēs arī lielāku atbildību.

VĒRSIS. Palēniniet dzīves skrējienu, izbrīvējiet laiku mierīgām pārdomām. Apdomājiet, ko īsti vēlaties panākt. Sarindojiet vēlmju prioritātes svarīguma kārtībā. Neiesaistieties tiesas procesos vai strīdos pret kaimiņu – atcerieties, ka kopā vien būs jādzīvo. Neatlieciet uz vēlāku laiku elektroinstalāciju pārbaudi. Svarīgi nevis prasīt no otra, bet vispirms paskatīties uz sevi. Laulātais draugs būs domubiedrs un dzīves partneris, taču šķitīs, ka laulības saites jūs ierobežo, tieksities pēc neatkarības. Pēkšņas romantiskas izjūtas un skaisti notikumi neturpināsies ilgi.

DVĪŅI. Atturieties no lielākiem finansiāliem darījumiem, jo iespējamas neveiksmes – jaunās idejas realizēsit vēlāk. Starp padotajiem un vadību var ieviesties spriedze un neapmierinātība, taču neļaujiet kolēģiem manīt jūsu nervozitāti un nepacietību. Var sagaidīt lēmumu situācijā, kas pārlieku ieilgusi. Veselība atkarīga no spējas saglabāt līdzsvarotu garastāvokli sarežģītos brīžos. Kādam var būt jāārstē ar arodu saistīta slimība. Nopietnas kaites gadījumā konsultējieties ar vairākiem ārstiem. Ja iespējams, ņemiet atvaļinājumu. Neslēpiet domas no mīļotā – runājiet par visu, kas jūs satrauc.

VĒZIS. Nekāpiet divreiz uz viena un tā paša grābekļa. Rociet dziļāk, izpētiet lietu patieso būtību. Atcerieties, ka atbildības nasta nav jānes jums vienam pašam, taču nāksies atrast zelta vidusceļu, ja vēlēsities būt tas, kas saka pēdējo vārdu. Īstu atvaļinājumu šovasar varat arī neizbaudīt. Iespējams finansiāls zaudējums – tādā gadījumā uztveriet to ar sapratni. Varat veidot plānus tuvākai nākotnei. Atturieties no azartspēlēm un ekstrēmām nodarbībām. Mājas dzīve prasīs daudz enerģijas un laika. Atvase vēlēsies dzīvot atsevišķi – to der apsvērt visiem kopīgi. Vasaras pilnbriedā dzimušām attiecībām nebūs ilgs mūžs.

LAUVA. Prātīgi rīkojoties, sasniegsit ilgotu mērķi. Izmantojiet vasaras brīvās dienas, ķeriet sauli, baudiet ūdeņus. Stingri ievērojiet ugunsdrošības noteikumus vasarnīcā, pārbaudiet elektrības vadus un elektrisko ierīču drošību. Var veikt pārbūvi mājoklī, bet nav piemērots laiks dzīvesvietas maiņai. Izvairieties no ģimenes konflikta, izprotiet un piedodiet tuviniekam neapdomātu rīcību. Spītnieks vēlāk kļūs par labu draugu. Atvases ignorēs pavēles, bet ieklausīsies pamatotos norādījumos. Jūsu varā ir saglabāt vai saraut attiecības ar cilvēku, kurš nav bijis jums uzticīgs. Nevienu neaizvainojiet.

JAUNAVA. Visam fonā būs neiecietība un trauksme. Var būt jāatgriežas pie joprojām neatrisinātām problēmām. Iespējams, atklāsies pretrunas vai konflikts. Iegūsit nepieciešamo informāciju, novērtējiet to pēc būtības. Nepiemērots laiks līgumu slēgšanai. Var būt grūti pabeigt literāro darbu – atlieciet to un pagaidiet īsto brīdi. Neiesaistieties skandālā – tas raisīs tikai nepatīkamas emocijas. Intuīcija palīdzēs, ja spēsiet apvaldīt dusmas un aizvainojumu. Neatsakieties no kontaktiem ar radiniekiem tāpēc vien, ka viņi nerīkojas pēc jūsu padoma. Pieņemiet lietas, ko nevarat mainīt, vai arī aizmirstiet tās.

SVARI. Esiet piesardzīgs finanšu lietās, jo kāds tīko pēc jūsu mantības. Iespējams necerēts naudas ieguvums, kuru tērēsit diezgan izšķērdīgi. Ienākumu gūšana mazāk sekmīga nekā citkārt. Lielākas investīcijas atlieciet uz vēlāku laiku. Nepiedalieties riskantā spekulācijā. Drauga vilinošais priekšlikums var nest zaudējumu. Sekmīgs radošs darbs. Neprofesionālim ieteicams darbus ar elektrību uzticēt zinošam meistaram. Ar mēra sajūtu rosieties sabiedrībā, apmeklējiet brīvdabas kultūras pasākumus. Atrodoties dabā, izturieties saudzīgi pret visu dzīvo. Attiecībās valdīs pārlieks jūtīgums.

SKORPIONS. Reāli novērtējiet pašreizējo situāciju, pagaidām nav iemesla zīmēt nākotni rožainās krāsās. Var mainīties ierastais dzīves temps, arī biznesa ātrums samazināsies. Grūtāk būs pacelt smagu nastu. Pavērtējiet savu rīcību no malas. Atmetiet stūrgalvību un neiecietību. Būs grūti kādu pārsteigt ar pārspīlētu oriģinalitāti. Izvairieties no traumas, ko var sagādāt elektrība vai asi priekšmeti. Ievērojiet ugunsdrošību, atturieties no bīstamu eksperimentu veikšanas. Ja iespējams, ņemiet atvaļinājumu un vairāk uzturieties mājās. Pārsteidzīgas rīcības sekas uzskatiet par labu mācību.

STRĒLNIEKS. Tieksme pēc neatkarības var traucēt virzīties pa karjeras kāpnēm. Ieteicams rīkoties tradicionāli, oriģinālas aktivitātes apkārtējie nesapratīs. Vairāk paļaujieties uz loģiskiem apsvērumiem nekā uz pēkšņām idejām. Jaunu darbu labāk sākt nedaudz vēlāk. Varat iegūt labu draugu un iedvesmotāju. Sastapsities ar nepārdomātas rīcības sekām, bet ar godu izkļūsit no pārprastas situācijas. Neizraisiet nepatikšanas ar savu pļāpīgumu. Esiet īpaši piesardzīgs, vadot transportlīdzekli. Koncentrējieties uz rūpēm par savu ģimeni. Mīlestība un pienākums citam pret citu saturēs kopā.

MEŽĀZIS. Vēlēsieties, lai pārmaiņas notiek nekavējoties, pietrūks pacietības visu iepriekš sagatavot. Plānus mainīsiet pēkšņi un citiem negaidot. Var izcelties konflikts ar kolēģi, ko bez piekāpšanās būs grūti noregulēt. Var nākties pieņemt nepatīkamu lēmumu, daži pārtrauks oficiālas attiecības. Iespējami dažādi pārsteigumi, arī patīkami. Nebūsiet gatavs kādam piedot apzinātu mānīšanos. Spēsit savienot darba intereses ar pienākumiem pret mīļoto cilvēku. No jauna dibināta draudzība būs īslaicīga. Uzmanieties, mainot līdz šim lietotos medikamentus. Steigā iegādātais apģērbs ātri apniks.

ŪDENSVĪRS. Kļūda aprēķinos var izjaukt labu darbu. Neuzņemieties jaunus un atbildīgus pienākumus. Kāda cilvēka oriģinalitāte šķitīs kaitinoši neadekvāta. Iespējamas neparedzētas apstākļu sakritības, kas prasīs ātru reakciju un koncentrēšanos. Var apsvērt domu par jaunu prasmju apgūšanu vai kvalifikācijas paaugstināšanu. Atkārtoti var saasināties nesaskaņas ar mīļoto cilvēku. Būs nepieciešama savaldība un gudrība, lai neizraisītos skandāls, spītīgi pāri var piedzīvot pat šķiršanos. Labi nodarboties ar vaļasprieku dabā. Kopā ar bērniem esot, ievērojiet drošības noteikumus.

ZIVIS. Būs mazāk enerģijas, tādēļ labāk neplānojiet lielus darbus, saudzējiet veselību. Cilvēki negribēs atklāt savus nodomus un plānus, taču nav ieteicama nekāda veida konfrontācija. Ceļošanu labāk atlikt uz citu brīdi. Jāizvairās no traumām, atrodoties transportlīdzeklī. Jūsu iekšējās pretrunas un kompleksi izpaudīsies kā neizskaidrojams nemiers un trauksme. Esiet atvērtāks un brīvāks, nebaidieties spert pirmo soli pretī draudzībai. Novērtējiet savu mīļo cilvēku iespējas un talantus. Neiespītējieties, par pareizu uzskatot tikai savu viedokli. Būs jāpalīdz risināt dzīvesbiedra tuva radinieka problēmas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko