Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops: 21. - 27. aprīlis

Nedēļas horoskopu 21. - 27. aprīlim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Darbi kā lavīna guls pār jums. Būsit atvērts iespaidiem un sadarbībai, bet negūsiet gandarījumu no formālām tikšanās reizēm. Netērējiet tam lieki laiku! Prasmīgi apvienojiet patīkamo ar lietderīgo, veltiet laiku garīgai atpūtai. Būsit atvērts gan dvēseles tālāko stūrīšu, gan savas mājas sakārtošanai. Bez klausītājiem un skatītājiem ļaujiet saudzīgi izpausties mīlestībai. Godprātīgi izvērtējiet savas izredzes un slēptākās vēlmes. Neslinkojiet, rodiet motivāciju fiziskām aktivitātēm. Tam palīdzēs gan jauns sporta tērps un draudzīga kompānija, gan alkas pēc dabas un vēlme uzlabot fizisko formu.

VĒRSIS. Neatlieciet lolotus plānus uz vēlāku laiku. Kāds projekts ieies fināla taisnē. Citu iedrošināts, sāksit kaut ko pilnīgi jaunu un neuztraucieties – finansiālais risinājums var rasties arī nedaudz vēlāk. Jūs maz saistīs sabiedriskas aktivitātes un izklaides, taču arī nosēdēt uz vietas nevarēsiet. Atbirs viss liekais. Galvenais ir atbrīvoties no stresa, tāpēc brīvo laiku labprāt pavadīsit viens vai kopā ar ģimeni dārzā vai dabā. Kārtīgi izgulieties. Veselības uzlabošanai sāksiet ārsta ieteiktu diētu vai fiziskas nodarbības un perioda beigās jutīsities jau daudz labāk. Uzlabosies arī garastāvoklis.

DVĪŅI. Nemierīgs periods. Plānosit daudz, bet visam var pietrūkt laika. Skatieties uz notiekošo no praktiskās puses. Svarīgi ievērot prioritātes, nesadalīt sevi sīkumos. Noskaidrojiet pārpratumu partnerattiecībās biznesā, jo ir būtiski saglabāt uzticēšanos. Pievērsieties sava radošā talanta izpausmēm, ko bijāt pametis novārtā. Atsvaidziniet tuvās attiecības, atraisiet spārnus mīļotajam cilvēkam. Varbūt piesakieties deju kursos vai aizbrauciet ekskursijā – patlaban jums viss ir pa spēkam, tikai vajag vēlēšanos rīkoties. Nepametiet novārtā vecākus. Vismaz piezvaniet – arī ar to jau viņus iepriecināsit.

VĒZIS. Nezaudējiet dūšu, ja vienubrīd šķiet, ka ik uz soļa ceļā ir šķēršļi. Nomierinieties, nekas slikts jums nevar notikt. Pievērsieties fiziskām nodarbēm, tās izlīdzsvaros trauksmainās domas. Perioda vidū jutīsities, kā atguvis otro elpu. Būs spilgta iedvesma. Darbus, kas jau kādu laiku rit kā pa celmiem, pēkšņi skatīsiet citām acīm. Prasmīgi lavierēsit ikdienas pienākumos, būsit aktīvs un ideju piepildīts. Pilnīgi necerēti var notikt liktenīga sastapšanās, tomēr nesacerieties par daudz – pietiks jau ar to, ka jaunais paziņa liks jums paskatīties uz sevi no malas, sasparoties un sarīkot sev dvēseles svētkus.

LAUVA. Priekšroku citu starpā jums dos spēja ātri pielāgoties straujai apstākļu maiņai. Ikdienā ne brīdi nejutīsit rutīnas iestāšanos. Kamēr citi vēl domās, jūs jau strādāsit ar pilnu sparu. Laidiet gar ausīm intrigas, koncentrējieties uz svarīgo. Iecerēto reformu realizācija var nest arī personīgu materiālu labumu. Uz īsu brīdi var iestāties tukšums attiecībās, tuvajam cilvēkam var šķist, ka viņam vairs nav vietas jūsu dzīvē, ka karjera jums ir svarīgāka. Nepārvērtiet kopā būšanu par kara lauku. Neko nepārmetiet, noskaidrojiet situāciju un atrodiet risinājumu.

JAUNAVA. Nogurdinās izaicinājumu slogs. Pievērsieties dabai, pavērojiet putnus, vienkārši ieklausieties klusumā. Vienatne, savu domu sakārtošana sagatavos veiksmīgam turpmākajam darbam. Gudri risināsiet problemātiskas situācijas. Mazāk uzmanības veltiet globāliem notikumiem pasaulē – ne mazāk svarīgas lietas notiks gan darbā, gan ģimenē. Apjēgsit, ka "visu zinošie" komentētāji galu galā ir tikpat gudri kā ikviens no mums. Prātīgāk sakārtot paša domas un vidi, pievērsties savas dzimtas lietām. Iespējams, pirmo reizi iegriezīsities arhīvā un uzzināsit pārsteidzošus faktus.

SVARI. Noguruma dēļ būs grūti koncentrēties darbiem. Vēlams neilgs atvaļinājums. Pēc atpūtas būs lielāks darba spars, radīsies daudzsološas idejas. Nedaudz uzlabosies materiālā situācija, taču nevajadzētu ļauties lielākiem tēriņiem. Vienmēr turiet pa rokai kādu naudas summu pēkšņai vajadzībai. Atvase var ierasties ar svarīgu paziņojumu – jums tas nebūs liels pārsteigums. Gaidāmais notikums radīs patiesu prieku un liks sasparoties. Atvase cerēs arī uz materiālu atbalstu. Esiet godīgs un tiešs, neslēpiet savu iespēju robežas. Galu galā – sperot svarīgu soli, cilvēkiem jābūt gana patstāvīgiem.

SKORPIONS. Pēc bezgalīgās ziemas pasaule atmirdzēs košās krāsās. Darba lietās nokļuvis jaunos, neierastos apstākļos, jutīsities kā zivs ūdenī. Cilvēki novērtēs jūsu profesionālās zināšanas un vienkāršo izturēšanos. Dibināsit sadarbības kontaktus, iegūsit jaunus draugus. Pieaugs dzīvesprieks un enerģija. Jauni iespaidi dos ierosmi nozīmīgiem darbiem un svarīgiem lēmumiem. Būs noskaņojums ieviest jaunas vēsmas ģimenes dzīvē. Parūpējieties par sirmajiem vecākiem. Tablešu vietā viņiem labāk palīdzēs jūsu uzmanība un biežāka saredzēšanās. Ieklausieties un paturiet atmiņā vecāku stāstus par dzimtas vēsturi.

STRĒLNIEKS. Pietaupiet enerģijas krājumus. Veiksies darbs, kas iet pie sirds. Sarežģīts periods lieliem procesiem. Par jums var ieinteresēties jauni darba devēji un sadarbības partneri, taču par reālu var uzskatīt aptuveni pusi no viņu solītā. Nav piemērots laiks lieliem ieguldījumiem un pirkumiem. Visi varianti rūpīgi jāizvērtē. Toties kāda jauniegūta maza lieta var radīt patiesu prieku ilgam laikam. Iespējams, pēkšņi citām acīm paskatīsities uz cilvēku, kas gadiem ilgi bijis jums līdzās. Jaunās attiecības pārsteigs un priecēs. Brīvie Strēlnieki aktīvi nemeklēs partnerattiecības, viss notiks, kad būs lemts.

MEŽĀZIS. Vairāk pievērsieties savai izaugsmei. Atcerieties, ka vīru vērtē no cepures – ievērojiet nerakstītas sabiedrībā pieņemtas uzvedības normas. Pavērtējiet pretendentus uz darbu – CV netiek ierakstīts viss. Kādam kā īlens no maisa var rēgoties prastums un neaudzinātība. Cilvēku var ietekmēt arī nelabvēlīgi notikumi pagātnē. Var gadīties piņķerīgas un neveiklas situācijas. Ja vien iespējams, neiesaistiet biznesā tuvus draugus un radiniekus. Tuvas personīgās saites neļaus paaugstināt prasību latiņu.

ŪDENSVĪRS. Speriet drosmīgu soli, kuram esat ilgi gatavojies. Kolektīvam veiksmīgs tālākas attīstības ceļš. Veidojot nākotnes plānus, svarīgi sadarboties un uzticēties. Uzmanīgi sekojiet notikumu gaitai un darbu izpildes termiņiem. Valdiet savu ego. Ieklausieties mīļotā cilvēka ierosinājumos un vēlmēs. Vairāk rūpējieties par abu labsajūtu. Gādājiet, lai jums kopā vienmēr būtu interesanti. Izrunājiet savas veiksmes un arī rūgtos brīžus, godīgi daliet uz pusēm rūpes un priekus. Kāda būtiska dzīves situācija var kļūt par eksāmenu attiecībām. Kļūdami dzīvesgudrāki, kopā turpināsit savu ceļu.

ZIVIS. Kāda dzīves situācija neļaus palikt novērotāja statusā. Jūsu pārliecinošā rīcība var mainīt notikumu gaitu. Esiet piesardzīgs naudas lietās, it īpaši, ja jūsu rokās atrodas sveši līdzekļi. Neizpaudiet paroles un kodus nepiederošām personām, pārbaudiet parakstus zem nozīmīgiem lēmumiem. Izziniet darbam pieejamo informāciju. Nestabilās attiecībās izvērtējiet kopā būšanas pamatus. Ja vakaros jums ir sajūta, ka īsti negribas atgriezties mājās, jāsaprot, kāpēc vispār esat kopā. Atveriet acis! Dzīve ir pārāk īsa, lai dienām un gadiem ļautu aizvirpuļot kā lapām vējā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko