Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Nedēļas horoskops: 22. - 29. jūnijs

Nedēļas horoskopu 22. - 29. jūnijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Daudz satraukumu un pārsteigumu. Bieži trūks laika, apņēmības un pacietības. Pienākumus veiciet ar ierasto vērienu un atbildību. Iespējams pavērst savas intereses jaunā gultnē un prātīgi piesaistīt atbalstītājus. Izpaudieties jums iespējamos labdarības veidos. Veselībai par labu nāks jebkuras fiziskas nodarbības, vitamīnu un svaigi spiestu sulu kūres. Uzturiet imunitāti ar to, ko Dievs devis dabā. Ja vēlaties lielāku uzmanību no mīļotā cilvēka, dariet arī viņu laimīgu. Izvairieties no strīdiem – tie var tikt uztverti ar sakāpinātu uzmanību. Laidiet gar ausīm visu, kas uz jums neattiecas.

VĒRSIS. Dienas ritēs veiksmīgi, ja bez atlaidēm darīsit nepieciešamo. Ar neapdomību varat sagādāt nevēlamus sarežģījumus darbā. Neļaujiet garastāvoklim iespaidot ne attiecības, ne darbu. Vienmēr domājiet par to, ko sakāt – kāds jūs var nesaprast un veidoties konflikts. Pārmaiņas sadarbībā. Atturieties dibināt jaunus biznesa kontaktus, taču uz jau iestrādātajiem pamatiem būs iespēja noslēgt īslaicīgu un veiksmīgu līgumu. Tuvo cilvēku klātbūtne radīs drošības sajūtu. Ģimenē būsit bīdītājs un virzītājs, uz jums guls arī atbildība. Sargājiet bērnus no nemiera. Mīļotais cilvēks palīdzēs iespēju robežās.

DVĪŅI. Nepaļaujieties tikai uz intuīciju, ieslēdziet arī prātu. Var tikt skaidrotas darba attiecības, risinātas samilzušas profesionālās problēmas. Svarīgi turēt doto vārdu, būt patiesam. Spodriniet praktiskās iemaņas. Var iegādāties jaunu apģērbu, apavus, bet ne vairāk, kā patiešām nepieciešams. Ja spēsit būt objektīvs, varat kļūt par uzticamu starpnieku atvašu strīdā. Nav īstais laiks dibināt romantiskas attiecības. Nesteidzieties mīļotajam cilvēkam paust sakrājušos rūgtumu.

VĒZIS. Lieliem darbiem nepiemērots periods, bet būs daudz sīku darbiņu. Visam sagatavojiet laika rezervi. Radošā darba veicējiem veiksmīgs laiks. Sabiedrotie pēkšņi var mainīt viedokli, nolīdziniet nesaskaņas mierīgā ceļā. Aiz muguras pārspriestais tikai saasinās kašķi. Pirms intensīvas darbošanās paņemiet pauzīti, atpūtieties, izvēdiniet galvu. Labi īsu laiku pabūt vienatnē. Neskaidrības risiniet bez kavēšanās. Konflikti var nelabvēlīgi iespaidot pašsajūtu. Var samilzt personiskās problēmas. Neesiet skarbs, aizskarošs. Izrunājieties ar uzticamu cilvēku. Atvases dzīvos savu dzīvi.

LAUVA. Ja pats spēsit notikumus pieņemt mierīgi, lietas ritēs veiksmīgi. Augs radošā enerģija. Svarīgi jebkurā situācijā būt gatavam aizskaitīt līdz desmit, pirms sakarsētā gaisotnē ko teikt. Veltiet spēkus pusaizmirsta plāna īstenošanai. Nebūsiet gatavs kompromisiem, stingri aizstāvēsiet savas pozīcijas. Cerētie palīgi dažādu iemeslu dēļ nevarēs palīdzēt, un tas būs labi. Jābūt ļoti uzmanīgam tiešās naudas darījumos. Ja finanšu jomā ar saņemto dalīsieties ne īsti godīgi, zaudēsiet uzticību. Pēdējā laikā ģimenes attiecībās būsiet pieļāvis dažas kļūdas – labojiet tās ar mīļumu.

JAUNAVA. Piemērots laiks nelielām pārmaiņām. Vēloties kaut ko jaunu darba attiecībās, sāksit apmeklēt darba intervijas. Atturieties no pārāk emocionālas uzskatu paušanas darba devējiem. Naudas lietās esiet tālredzīgs, bet darījumos atklāts un godīgs. Mājās izdosies pabeigt iesāktu darbu. Lasiet, muzicējiet, ejiet uz teātriem. Nelietojiet apreibinošas vielas. Necentieties ģimenes locekļiem uztiept savu gribu un viedokli, dodiet izvēles iespējas. Neiespringstiet, meditējiet kaut vai sabiedriskajā transportā, domājiet savas domas, atslēdzieties no apkārtējā.

SVARI. Viss izdosies, ja būs precizēti skaidri plāni un veicamie darbi. Veiksies darījumu attiecībās. Nepaļaujieties uz kredītiestāžu atsaucību. Dariet tikai to, kas pa spēkam ar saviem līdzekļiem. Būs sarežģīti atrast kopīgu valodu ar ierēdņiem. Nekārtojiet lietas ar negatīvi noskaņotiem cilvēkiem. Laikus noformējiet personīgos dokumentus, kuriem beidzas derīguma termiņš. Vairāk gādājiet par saticību mīļoto, tuvo cilvēku starpā. Mājās uzturiet mierīgu, labvēlības pilnu gaisotni. Pašsajūtu var pasliktināt nespēja kārtīgi izgulēties, un atcerieties, ka laiskošanās brīvdienās nekompensēs bezmiegu.

SKORPIONS. Pieaugs enerģija, bet var nākties iegrožot brīvības alkas. Ne vienmēr tas, kas pieder citam, nesīs laimi jums. Ļoti noderēs gadiem slīpētās iemaņas. Nesteidzieties pārsteigt un izcelties ar neapdomātiem priekšlikumiem. Atzinību gūs no sirds veiktais darbs. Vakara stundās izvairieties no agresīviem cilvēkiem nepazīstamās vietās. Mājsaimniecībā visu dariet kopā, būs gan jautrāk, gan ātrāk. Pamēģiniet brīvdienās kaut vai uz pāris stundām atteikties no mobilā telefona un datora. Var izsolīt balvu, kurš izturēs ilgāk. Būs interesanti. Karstā laikā nepārslogojiet gremošanas sistēmu.

STRĒLNIEKS. Neuztveriet pārāk emocionāli apkārt notiekošo. Dzīvojiet bez panikas, pagaidām debesis virs mums ir mierīgas, bet rezerves plāns par ļaunu nenāks. Pārdzīvosiet tuva cilvēka neveiksmi, bet ne vienmēr varēsiet palīdzēt. Rīkojieties tikai tad, ja jūtat, ka esat vajadzīgs. Veiksmīgi izdosies izsprukt no briestošas ķezas. Ieviesiet kārtību mājas arhīvā, sašķirojiet dokumentus, lai vajadzīgie vienmēr ir rokas stiepiena attālumā. Ievērojiet apdomātu taupības režīmu. Uzklausiet ģimenes seniorus. Necentieties nemitīgi strostēt tuvos cilvēkus un māciet arī atvasēm būt saprotošām un iejūtīgām.

MEŽĀZIS. Strādāsit ar vērienu un uzņēmību, aktuāla arī finansiālu jautājumu risināšana. Daudzie pienākumi prasīs lielu enerģiju. Noguruma mākts, varat kļūt nervozs un nesavaldīgs. Kādam var rasties doma pārcelties dzīvot uz citu valsti. Iespējas būs, bet būs grūti pieņemt izšķirošo lēmumu. Kaut pāris dienu mēģiniet atpūsties, lai nav ne jāsteidzas, ne jāpieņem lēmumi. Ja nepieciešams, bez kavēšanās risiniet veselības problēmu. Šī nav uz vēlāku laiku atliekama lieta. Neatstājiet mīļoto cilvēku pamestu bez uzmanības un atbalsta. Ja neievērosit norunas un pienākumus, attiecības kļūs saspringtas.

ŪDENSVĪRS. Atvaļinājuma tuvošanās liks raitāk strādāt. Centīsities visu pabeigt laikus. Varat vadībai lūgt turpmāk nodrošināt labākus darba apstākļus un noteikumus. Draudzīga saprašanās ar vistuvākajiem līdzgaitniekiem. Nonācis krustcelēs, ieklausieties intuīcijā. Var rasties doma nomainīt ģimenes ārstu vai izrakstīto medikamentu, taču bez zinoša cilvēka konsultācijas neiztiksit. Noteikti izbrīvējiet laiku mīļotajam draugam. Esiet iecietīgs pret cilvēku vājībām – savi mīnusi ir katram. Atvases brīvajā laikā biežāk vēlēsies kavēties draugu pulkā, respektējiet to.

ZIVIS. Esiet gatavs pārmaiņām. Dzīvojiet līdzi laikam, parūpējieties par stabilu sadarbību, bet meklējiet arī jaunus ceļus un iespējas. Atradīsit risinājumu problēmai, kas jūs nomāc ilgu laiku. Bez žēluma šķirieties no lietām, kurām jūsu dzīvē vairs nav nozīmes, – jo vairāk brīvas telpas ap jums, jo gaišāks būs prāts. Stipriniet draudzīgu saikni starp tuvajiem. Neatraidiet lūgumu pēc praktiskas palīdzības. Ar dzīvesbiedru atrodiet zelta vidusceļu, motivējot bērnus vasarā darboties viņus interesējošā jomā. Māciet atvasēm gudri rīkoties ar elektriskajiem braucamrīkiem, apdomāt savu atrašanos ūdeņu tuvumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko