Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops: 6. - 13. aprīlis

Nedēļas horoskopu 6. - 13. aprīlim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Profesionālajā jomā apkārt būs intrigas un šķēršļi – neiesaistieties negatīvajos procesos. Piefiksējiet savu veikumu, to novērtēs arī vadība. Domas būs vērstas uz tuvāko plānu īstenošanu. Saņemsit uzticamu draugu atbalstu. Veiksmīgi atrisināsit nepieciešamo dokumentu un atļauju kārtošanu. Būs interese par garīgām lietām. Skaidrojiet Lielās dienas nozīmi atvasēm saprotamā valodā, ļaujieties emocionāliem impulsiem. Baudiet mieru un tuvo cilvēku uzmanības apliecinājumus. Attiecībās svarīga piederības sajūta savai dzimtai. Vislabāk jutīsities ģimeniskā gaisotnē.

VĒRSIS. Plānojiet laiku tā, lai nebūtu vienmuļības. Dzīvojiet bez steigas un apjukuma – svarīgs būs stingrs pamats zem kājām, bet atcerieties, ka ne vienmēr tas vērtējams naudas daudzumā. Nepadodieties apjukumam, vērojiet notiekošo un pieņemiet savus lēmumus. Nozīmīgs būs juku laikos iesētais un nosargātais. Sazvanieties ar tuviem draugiem un tuviniekiem un izrunājieties nevis formāli, bet atklāti un no sirds. Brīvajā laikā kopā ar bērniem skatieties izglītojošus raidījumus un dokumentālās filmas, pārrunājiet redzēto. Dāviniet grāmatas un mudiniet atvases lasīt.

DVĪŅI. Šajā laikā ļoti svarīgs būs līdzsvars un sirdsmiers. Nelaidiet sevī apkārtējās pasaules negācijas, pieņemiet dzīvi tādu, kāda tā ir. Realizējiet vērtīgas idejas. Laiku pa laikam mainiet darbu secību – tas neļaus iegrimt rutīnā. Turiet kārtībā dokumentus, jo tie var būt vajadzīgi pilnīgi neiedomājamā situācijā. Ja saprotat, ka kaut kas pagājis uz neatgriešanos, nediktējiet noteikumus, neizsakiet ultimātus. Mīlas dzīvē ne viss jāpasaka līdz galam, taču svarīgi būt godīgiem vienam pret otru. Pat ja laika ir daudz par daudz, nekļūstiet par "dīvāna cilvēku".

VĒZIS. Maz interesēs sabiedrībā notiekošais. Ar pārliecību strādāsit pie iecerētā. Necīnieties ar šķēršļiem – apejiet tos! Uzmanību veltīsit galvenajam uzdevumam. Rezultātus garantēs ilgā laika posmā savāktā informācija. Viss, kas tagad satrauc un sagādā raizes, dos labu rezultātu jau tuvākajā nākotnē. Vēlams atrast laiku vienatnē apdomāt jau paveikto un vēlreiz pārliecināties par faktu pareizību. Vēlāk būs neiespējami kaut ko labot. Sarūgtinās trauslās nesen izveidojušās attiecības. Mīļotais cilvēks var nesaprast jūsu aizrautību ceļā uz ilgoto mērķi. Sadodieties rokās un atklāti izrunājieties.

LAUVA. Garā ziema visus nogurdinājusi, arī jums var rasties tukšuma un bezspēka sajūta. Ja pats neiesaistīsities konfliktos, perioda pirmā puse būs samērā mierīga. Pašlaik ļoti svarīgs pilnvērtīgs miegs, labs noskaņojums un ārstnieciskas procedūras. Kaut daudzie pienākumi lieks pie zemes, centīsities to neizrādīt. Rūpējieties par savu izskatu, esiet laipns un atsaucīgs. Vilinošs darba piedāvājums daudzkārt jāapdomā, apsverot visus plusus un mīnusus. Šaubas var radīt stingrais grafiks un lielā atbildības nasta. Gribēsit justies brīvi, vairāk strādāt mājas režīmā.

JAUNAVA. Saule uzmundrinās. Kaut ilggadējā darbavietā reformas gandrīz pilnībā mainīs ierasto situāciju, cerēsit uz labāko. Var pat tikt piedāvātas jaunas izaugsmes iespējas – viss būs atkarīgs no jūsu spējas pielāgoties, samierināties, piekāpties. Gar degunu var aiziet cerētais atvaļinājums. Nestrebiet karstu un arī neļaujieties bailēm palikt bez darba. Pirms lēmuma pieņemšanas apspriedieties ar dzīvesbiedru un jau pieaugušajiem bērniem. Iespējams, jums labāk kādu laiku atpūsties, uzkrāt spēkus. Mīļā miera labad panāciet stingru vienošanos, kas radīs drošības sajūtu par nākotni.

SVARI. Daudz labu ideju savu spēju realizācijai, kas gan var prasīt vairāk līdzekļu, nekā domājāt. Mudinās vēlme par jebkuru cenu parādīt savas zināšanas un prasmes. Stingri kontrolējiet savas rīcības motīvus. Meklēsit vietu mākslas darījumu pasaulē. Ar nelokāmu gribasspēku speriet drošus soļus, uzrunājiet potenciālos atbalstītājus, pārliecinoši izsakiet piedāvājumus. Nepiekrītiet līgumiem bez stabila pamata. Var apdraudēt garīga izdegšana, tāpēc atvēliet laiku arī elpas atvilkšanai. Savā aizņemtībā neatstājiet bez uzmanības atvases. Atrodiet iespēju piepildīt kopīgi izlolotu pavasarīgu plāniņu.

SKORPIONS. Virzīsities uz priekšu, ja regulāri ieguldīsiet spēku sevis pilnveidošanā un izglītošanā. Darījumos var gadīties neveiksmes steigas vai neapdomības dēļ. Neskaidrās situācijās labāk paklusēt, nevis izteikt savas domas. It sevišķi, ja tās ir pretrunā ar lielākās daļas uzskatiem. Pavasara iespaidots, neaizmirstiet par lietišķo stilu apģērbā. Atturīgs stils arī noderēs, kārtojot lietas valsts iestādēs. Vienmēr esiet laipns un pretimnākošs. Saspringtās situācijās saglabājiet mieru un skaidru prātu – cilvēki to novērtēs. Domājot par vasaru, vēlams nedaudz samazināt kaloriju daudzumu uzturā.

STRĒLNIEKS. Šķēršļi var rasties uz līdzenas vietas. Nezaudējiet realitātes sajūtu. Domājiet ar galvu, neriskējiet, viss nokārtosies. Neiesaistieties provokācijās. It īpaši tas attiecas uz gados jaunākiem cilvēkiem. Pie ieviestajām pārmaiņām darbā būs jāpierod ilgākā laika posmā. Izturieties labvēlīgi pret jaunajiem kolēģiem. Perioda otrā pusē var slēgt līgumus par lielākiem darījumiem, taču pirms tam noteikti vajag konsultēties ar speciālistiem. Kaut nopelnīsit vairāk nekā līdz šim, ieteicams būt apdomīgākam personīgās naudas tērēšanā. Nenāks par labu nevietā uzplaiksnījis pārlieku liels emociju uzplūds.

MEŽĀZIS. Var eksperimentēt, darīt kaut ko pa jaunam. Nepārslogojiet savu uztveri, domājiet filozofiskās kategorijās. Jaunos projektos saskatīsit labas izdevības. Iespējams pēkšņs sagurums pēc pārdzīvota saspringuma darbā. Ja nav iespējams doties nelielā atpūtā, pārskatiet ēdienkarti, atsakieties no trekniem ēdieniem, atturieties no sātīgām vakariņām. Spēkus vairos viegli dārzeņu sautējumi, bagātīgi lietojiet arī pirmos pavasara zaļumus un maltītes ieturiet nesteidzīgi. Vēlami ārsta rekomendēti uztura bagātinātāji. Atsāciet regulāras pastaigas pirms miega.

ŪDENSVĪRS. Nebūvējiet tālākus plānus, jo apstākļi var tos mainīt pašos pamatos. Pret jauniem izaicinājumiem izturieties ar lielu piesardzību. Izvērtējiet visu vairākkārt, taču atcerieties, ka šķietami nereālos projektos var slēpties arī lielas iespējas. Tiekoties ar autoritatīviem cilvēkiem, saglabājiet mugurkaula stingrību. Atteikums lūgtajam nav traģēdija, bet stiprinājums ar radošu pieeju turpināt rīkoties. Nepadodieties cilvēku vairākuma spiedienam, neatsakieties no savas pārliecības. Pavasara ēdienkarte uzlabos pašsajūtu. Sameklējiet recepšu grāmatās padomu kaut kam neikdienišķam.

ZIVIS. Beidziet īgņoties par sīkumiem! Priecājieties par katru jaunu dienu, celieties agri un uzsmaidiet sev spogulī – tad arī diena izvērtīsies veiksmīga. Uzmanieties, pārāk aktīvām darbībām var būt negaidītas sekas. Brīvdienās neļaujieties ekstrēmām un dauzonīgām reakcijām. Daudz enerģijas paņems attiecību kārtošana. Varat saklausīt kādu jēgu pat absurdos pieņēmumos. Jārēķinās ar viltīgiem konkurentu gājieniem. Svarīgi nepaļauties provokācijām, godīgi turpināt iesākto ceļu. Ja pēc dabas esat vienpatis, nedodiet cerības cilvēkam ar plašu un mīlošu sirdi. Notikumi var būt strauji un sirdi plosoši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko