Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 8. - 14. decembris

Nedēļas horoskopu 8. - 14. decembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Būsit radošas enerģijas pilns. Dažādojiet ikdienu. Notiks daudz ārpusmājas pasākumu, tveriet iespēju aktīvi darboties interesējošā jomā. Varat ķerties pie piņķerīgas lietas risināšanas. Neaizraujieties ar personīgo līdzekļu tērēšanu pirmssvētku izdevumiem, labāk lemiet naudu veltīt sen iecerētam ceļojumam sniegotos kalnos. Neizraisiet vārdu pārmaiņu mājās, paveiciet atliktus sadzīves darbiņus. Centieties vienmēr labi izskatīties – tas cels pašapziņu. Nav ieteicams sākt strīdu ar dzīvesbiedra vecākiem. Ja rīkosities pēc saviem ieskatiem, varat radīt nesaskaņas ģimenē.

VĒRSIS. Pārdomu pilnas dienas. Alksiet pēc konkrētības un skaidrības. Darbā gada nogales steiga, turklāt slimības uz laiku paretinās kolēģu loku. Draudzīgi izpalīdziet cits citam – tad tiksit galā arī ar lielāku slodzi. Mājās būsiet gatavs pielikt punktu nomācošām attiecībām, tomēr pirms svētkiem šāda rīcība var būt sāpīga. Nemeklējiet palīdzību pie gaišreģiem. Neizpūtiet no mušas ziloni, ļaujiet bērniem izteikt savas domas. Valdiet emocionālo reakciju uz atvašu trakulīgo rīcību. Iztieciet bez skaļas vārdu pārmaiņas. Kā varat un spējat, atbalstiet ģimenes vecāko paaudzi. Prieku sagādās mīļotais mājdzīvnieks.

DVĪŅI. Var nākties strauji saskarties ar skaudro realitāti. Darbā labām idejām spārnus apgriezīs nepieciešamība taupīt. Iespējama štatu samazināšana vai neloģiska apvienošana, kas kolēģu starpā var veidot nevēlamu spriedzi. Atmetiet neiecietību un spītību, plānojiet darbus, iekļaujieties solītajos termiņos. Konfliktus risiniet miera ceļā. Pārdomas radīs negaidīts darba piedāvājums. Izvērtējiet savu izturību. Ģimenes locekļu aizņemtības dēļ mājās var veidoties nesaskaņas. Meklējiet situācijas risinājumu, vienojieties par galveno. Atvases par visu varu centīsies būt jūsu uzmanības centrā.

VĒZIS. Nepamatots nemiers sirdī. Darbā daudz neatliekamu pienākumu. No kolēģiem varat gaidīt sapratni un morālu atbalstu, bet ne praktisku palīdzību. Var izveidoties strīdīga situācija ar iestrēguša biznesa partneriem. Kāds aiz lepnības slēps mazvērtības kompleksus. Esiet smalkjūtīgs un iecietīgs, uzturiet možu garastāvokli sevī, stipriniet apkārtējos. Regulāri pārbaudiet veselību arī tad, ja nav nekādu sūdzību. Veltiet laiku atpūtai. Televīzijas programmu skatīšanās vēlās stundās vairos stresu un bezmiegu – atbrīvojieties no šī nelāgā ieraduma. Uzturiet sirsnīgas attiecības ar iepriekšējo ģimeni, it īpaši ar bērniem.

LAUVA. Kritiski vērtējiet savus spēkus. Pielāgojieties pašreizējai situācijai, lieki neriskējiet. No pārguruma var rasties slikta pašsajūta. Ja iespējams, apsolīto pārceliet uz vēlāku laiku. Papildiniet zināšanas. Nav vēlami lielāki finanšu ieguldījumi vai nekustamā īpašuma iegāde. Palīdziet mīļajiem cilvēkiem, cik spēka, – tas uzturēs mieru dvēselē. Vairojiet dzīvesprieku ģimenē. Esiet vairāk kopā ar atvasēm. Šajā sarežģītajā laikā viņiem var pietrūkt jūsu atbalsta. Kopā piedalieties interesantā izklaides pasākumā. Var atjaunoties un pat kļūt stiprākas šķietami izirušas mīlestības saites.

JAUNAVA. Darbu steigā būs grūti noturēt kvalitātes līmeni. Nebūsit īsti gatavs papildu aktivitātēm. Nomāks neskaidrība no vadības puses. Nogurums jūs padarīs emocionāli ievainojamu, tāpēc labāk turieties kopā domubiedru grupā un uzticieties pārbaudītu kolēģu labajiem padomiem. Stipriniet imunitāti ziemas tumšajiem mēnešiem. Rodiet spēku tautas līdzekļos – tējās, saknītēs, augļos un dārzeņos. Uzturiet mundru garu ģimenē. Atvases pārņems jūsu noskaņojumu. Ievērojiet visus stingros noteikumus, lai izvairītos no infekciju draudiem. Mīļoto cilvēku satrauks jūsu nomāktība.

SVARI. Jutīsieties fiziski noguris, emocionāli saasināti reaģēsit uz apkārt notiekošo. Centīsities izvērtēt notikumus savā dzīvē. Sapulcēs gala vārdā atturieties skarbi izteikt savu kritisko viedokli. Nepārbaudīti fakti var izsaukt nevēlamu konfliktu. Naudas lietās paļaujieties vienīgi uz sevi – drošs būs tikai tas, kas makā. Spēsit veiksmīgi tikt galā ar sadzīves klapatām. Arvien ieklausieties intuīcijā. Nesavtīgi veiciet labos darbus. Atvasēm var saplakt vēlēšanās turpināt izglītību tālmācībā, taču nenolaidiet rokas! Izrunājieties, veiciniet jauno paaudzi neko nepamest iesāktu pusceļā un turpināt mācības.

SKORPIONS. Ik rīts nāks ar lieliem plāniem, taču pašlaik nevajadzētu sākt ilgtermiņa darbus. Attaisnosies lojalitāte pret apkārtējiem cilvēkiem. Gudri izmantojiet jums doto varu. Lepnība un iedomība jūs citu acīs gudrāku nepadarīs. Nepārdomāta rīcība var izsaukt slēptu sarūgtinājumu. Svarīgi sakārtot darba un personiskos dokumentus. Uzmanība un savaldība palīdzēs izvairīties no negadījuma un zaudējumiem. Gada nogalē centieties nokārtot parādus un lieki netērējieties. Nav ieteicams aizņemties naudu. Uzturiet sevī mieru un gaišumu. Ar dzīvesbiedru pavadiet laiku noskaņojumam atbilstošā vietā un gaisotnē.

STRĒLNIEKS. Urdīs iekšējs nemiers par vēl nepagūto. Šķitīs, ka gribas tikai gulēt un gulēt. Būs jūtams saspringums cilvēciskās attiecībās, taču šarms un pievilcība palīdzēs nolīdzināt asumus. Var tikt piedāvāts augstāks amats, taču nebūsit gatavs uzņemties lielāku atbildību un slodzi. Cenu celšanās kavēs jaunā mājokļa celtniecību. Apsveriet radušos situāciju. Stratēģiskus lēmumus pieņemiet pēc stingras apdomāšanās. Nav vēlams ņemt kredītu bankā – parāda dzēšana var sagādāt lielas problēmas. Nomāktība un stress ietekmēs pašsajūtu. Atvases jutīsies nedaudz piemirstas.

MEŽĀZIS. Aktīvi iesaistīsities darbā un sabiedriskajās norisēs – visam atradīsit laiku. Samērā viegli tiksiet galā ar traucējošiem jaunumiem. Nebaidīs saistībā ar jaunajiem darba pienākumiem uzticētā atbildība, tieši otrādi – gandarīs izveidojusies stabilitāte un noteiktība. Var apstiprināt biznesa plānus nākamajam gadam. Tālākas pakāpes radinieks vēlēsies līdzdarboties jūsu vadībā, taču padomājiet, pirms piekrītat. Ļaujiet laikam risināt šo problēmu. Saspringtais periods neliegs mīļotajiem kalt cerīgus nākotnes plānus. Būs gan idejas, gan iespējas, gan līdzekļi. Neslēpiet savas sirsnīgās emocijas.

ŪDENSVĪRS. Priekšroku dosiet radošam darbam. Pārvariet šaubas un droši iepazīstiniet cilvēkus ar savu jaunradi. Ja neapjuksiet, jūsu oriģinālais darbības virziens tuvākajā laikā var mainīt dzīves prioritātes un ritmu. Gūsiet gandarījumu un pierādīsiet savas spējas profesionāļu acīs. Iegrimstot darbos, nepamanīsiet, ka ģimenei veltāt daudz mazāk laika. Paļausities uz dzīvesbiedra un vecāko bērnu atbalstu. Neizlaidiet no acīm atvases. Visapkārt notiek dažādi publiski pasākumi, bet necentieties apmeklēt tos visus. Svarīgi uzmanīt bērnu laika pavadīšanas iespējas, vairot ģimenes kopā būšanas brīžus.

ZIVIS. Ar gaišām domām un emocijām spēsit uzturēt labu garastāvokli. Radošus pasākumus plānojiet perioda otrajā pusē. Raugieties uz notiekošo ar dziļu izpratni. Nesatraucieties par nebūšanām, kas jūs neskar personīgi. Saspringtas situācijas atrisināsies vienkāršāk, nekā domājāt. Savaldība un miers palīdzēs tikt galā ar problēmām. Mājokļa uzturēšana liks rūpīgāk kalkulēt izdevumus un atturēties no neplānota lielāka pirkuma, taču atsakieties no iecerētā bez sirdssāpēm. Sapratīsit, ka varat mierīgi iztikt bez liekiem tēriņiem. Brīvdienās atļaujieties atslābt, izklaidēties tuvu draugu sabiedrībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko