Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Lietuviešu cepelīni

Lietuviešu cepelīnu recepte gardākām brīvdienām.

SASTĀVDAĻAS: 5–6 lieli vārīti kartupeļi, sāls un melnie pipari pēc garšas, 1 tējk. sviesta, 1 sīpols, 400 g maltas cūkgaļas, 2 kg kartupeļu, kas sarīvēti uz smalkās rīves. Piedevām: 300 g kūpināta bekona, 400 ml skābā krējuma, zaļumi.


1. Kartupeļu masas pankūkā liek gaļas pildījumu un izveido cepelīniem cilindrisku formu.
2. Liek katlā verdošā ūdenī un vāra 30–35 minūtes.
3. Kad cepelīni gatavi, tie paceļas virs ūdens.
4. Pasniedz ar krējumu, apceptu bekonu un zaļumiem.

Plašāk: recepšu portālos un grāmatās
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vispārdotākais skočs

Šodien turpināšu novembrī iesākto rakstu sēriju par pasaulē populārākajiem viskijiem.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko