Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Piedalies konkursā Mana svētku recepte!

Vai bieži atzīmē 18.novembri draugu un ģimenes lokā, klājot svētku galdu un cienājot visus ar kafiju un īpaši šai dienai gatavotu kūku? Vai svētku galda klāšana ir Tavs meistarstiķis? Ja jā, tad piedalies konkursā _Mana svētku recepte _un līdz 28.oktobrim atsūti savu labāko saldēdiena recepti!Portāls Diena.lv sadarbībā ar žurnālu _Dienas Ēdieni, restorānu Kilimanjaro, _kā arī trauku un virtuves piederumu veikalu tīklu Rito aicina piedalīties konkursā _Mana svētku recepte _un laimēt vērtīgas balvas, kā arī žurnāla Dienas Ēdieni abonementu nākamajam gadam.

Konkursa noteikumi

1. Konkursā var piedalīties, atsūtot vienu saldēdiena recepti.

2. Konkursā piedalās tās receptes, kuru pagatavošanas process ir iemūžināts fotogrāfijās soli pa solim (ne mazāk kā trīs fotogrāfijas). Vēlams pagatavoto ēdienu noformēt atbilstoši valsts svētku simbolikai. Katrai receptei jāpievieno: produktu sastāvdaļas, kas izmantotas ēdiena pagatavošanā (norādot mērvienības), kā arī ēdiena pagatavošanas apraksts.

3. Recepte nedrīkst būt publicēta citos Latvijas vai ārzemju portālos, preses izdevumos vai pavārgrāmatās. Izņēmums – recepte var būt publicēta konkursa dalībnieka blogā.

4. Konkursa dalībnieks var iesūtīt vairākas receptes. Pozitīva žūrijas lēmuma gadījumā uzvara tiks piešķirta tikai vienai no dalībnieka iesūtītajām receptēm.

5. Recepte, norādot receptes autora vārdu un uzvārdu, jānosūta uz portāla Diena.lv redakciju līdz 28. oktobra plkst. 17.00 pa e-pastu [email protected] ar norādi Konkursam Mana svētku recepte. E-pastam pievienoto bilžu un aprakstu apjoms nedrīkst pārsniegt 20 MB.

6. Konkursa žūrijā piedalās: šefpavārs Ingmārs Ladigs, portāla Diena.lv Izklaides redaktore Elīna Kerre, žurnāla Dienas Ēdieni galvenā redaktore Solvita Smiļģe, Rito mārketinga direktore Laura Buharina, Kilimanjaro restorāna vadītājs Gatis Banders.

7. Konkursa žūrija apbalvo trīs labākos konkursam iesūtītos darbus, ņemot vērā receptes oriģinalitāti un atbilstību tematam, saldēdiena noformējumu un konkursam iesniegtā darba izpildījumu (iemūžinātās fotogrāfijas, apraksta kvalitāti).

8. Pirmās vietas ieguvējs saņems restorāna Kilimanjaro dāvanu karti Ls 40 vērtībā un žurnāla
Dienas Ēdieni gada abonementu, otrās vietas ieguvējs – trauku un virtuves piederumu veikalu tīkla Rito dāvanu karti Ls 30 vērtībā un žurnāla Dienas Ēdieni gada abonementu, trešās vietas ieguvējs – trauku un virtuves piederumu veikalu tīkla Rito dāvanu karti Ls 20 vērtībā un žurnāla Dienas Ēdieni gada abonementu.

9. Simpātiju balva -   paredzēta vienam no dalībniekiem, kuru izvēlēsies un kuram balvu pasniegs trauku un virtuves piederumu veikalu tīkls Rito.

10. Kā papildu dāvana konkursa dalībniekiem – labākās receptes tiks publicētas žurnāla Dienas Ēdieni 7. novembra numurā.

11. Konkursa rīkotāji pēc izvēles var publicēt labākos darbus portālā Diena.lv un žurnālā Dienas Ēdieni.

12. Konkursa uzvarētāji tiks izziņoti 1. novembrī portālā diena.lv/dienasrecepte.

13. Par dāvanām ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko