Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā 0 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kino Bize aicina uz Bērnu rītiem

Arī šajā sezonā kinoteātris Kino Bize aicina kā mazus, tā lielus kino skatītājus uz Bērnu rītiem. Pasākumus plkst. 11 katru otro svētdienu iesāk animācijas filma, bet pēc seansa visi apmeklētāji tiek aicināti piebiedroties tematiski saistītām radošajām darbnīcām. Šo svētdien, 27. septembrī, kinoteātrī notiks Animācijas brigādes pasākums, informēja kinoteātra pārstāvji.

Avārijas brigādes īsfilmu programmā ir iekļautas filmas Zirņa bērni, Cūkas laime, Londonas brīvdienas, Eži un lielpilsēta un Zīļuks. 27. septembra rītā režisores Daces Rīdūzes īsfilma Zirņa bērni piedzīvos savu kinoteātra pirmizrādi. Filma iecerēta kā kinematogrāfisks turpinājums Raiņa dzejolim - tā galveno tēlu - 8 Zirnīšu turpmākās dzīves gaitas un piedzīvojumi, mijiedarbībā ar apkārtējo pasauli un citiem tās iemītniekiem, dabas ciklu un likumu kontekstā. Filma ir kā muzikāls Zirnīšu piedzīvojums pēc to izbiršanas no lielās pāksts mājas.

Pirms seansa uz sarunu ar skatītājiem būs ieradusies arī leļļu animatore un režisore Dace Rīdūze. Savukārt pirms un pēc seansa kinoteātra kafejnīcā būs iespējams aplūkot nelielu mākslinieces izstādi ar filmas tēliem un ainām.

Pēc visu īsfilmu noskatīšanās, apmeklētāji, kā ierasts, tiks aicināti pievienoties radošajai darbnīcai. Šoreiz, tematiski saistīti, katram būs iespēja iejusties filmu veidotāja lomā un izveidot savas iztēlotās filmas ainu un varoņus.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja