Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Kamerons iekļaus "Avatarā" vēl papildus ainas

Kinostudija "20th Century Fox" un Džeimss Kamerons plāno atkārtotu godalgotās filmas "Avatar" ("Avatars") izlaišanu uz kinoekrāniem vasaras beigās, papildinot to ar ainām, kas steigā netika iekļautas filmā, lai tā varētu iznākt uz lielajiem ekrāniem 18.decembrī.

Lai arī 3D grāvējs ir visu laiku ienesīgākā filma, producenti uzskata, ka ienākumi varētu būt vēl lielāki, ja nesekotu Tima Bērtona filma "Alice in Wonderland" ("Alise brīnumzemē"), kas pēc pirmizrādes 5.martā "laupīja" daļu IMAX un 3D kinozāļu.

Pēc Kamerona teiktā, viņam ir papildu ainas ar kopējo garumu 10-12 minūtes, kas netika iekļautas kinoteātru montāžas versijā un kuras iespējams pievienot režisora montāžas versijai - atkārtotai izdošanai kinoteātros vai kā papildu materiālu DVD.

Pirms atkārtotās iznākšanas kinoteātros tiks izlaista arī filmas 2D versija mājas kino - pēc producentu teiktā, tas notiks aprīlī vai maijā. Sarunā ar amerikāņu laikrakstu "USA Today" Kamerons izteicās, ka rudenī "Avatars" varētu tikt izdots arī Blu-ray diska formā ar filmas 3D versiju, taču kinostudijai "20th Century Fox" pietuvināti cilvēki norādījuši, ka tas ir mazticami, jo uz to laiku nebūs pietiekami daudz patērētāju, kas būs iegādājušies mājas kinozāles ar 3D skatīšanās iespēju, lai to būtu izdevīgi darīt.

Kamerons un "20th Century Fox" arī pārrunā iespēju radīt vienu vai divus filmas "Avatar" ("Avatars") turpinājumus, kuru radīšanai varētu izmantot pirmās filmas tehnisko bāzi. Pagaidām nav ne scenārija, ne kādas vienošanās, taču režisors un kinostudija likuši noprast, ka viņi vēlētos to darīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja