Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Madonna: Kritizējiet manu filmu, nevis mani

Apmeklējot Starptautisko Toronto filmu festivālu, amerikāņu popmūzikas dīva Madonna paziņojusi, ka neiebilst pret viņas jaunās filmas W.E. kritiku tikmēr, kamēr tā vērsta pret filmu, nevis viņu pašu.

Filma savu pirmizrādi piedzīvoja Venēcijas filmu festivālā ārpuskonkursa skatē, tomēr guva visai sliktas kritiķu atsauksmes. Vairums filmu apskatnieku pārmet popzvaigznei dziļuma trūkumu un vājo aktieru spēli. Tomēr Madonnu tas atstāj gluži vai vienaldzīgu. „Es spēju atšķirt, kad cilvēki recenzē manu filmu un kad viņi recenzē mani pašu,” uz reportieru jautājumu par to, kā viņa uztver skarbo kritiku, atbildēja zvaigzne. „Kamēr runa ir par filmu, mani tas nesatrauc.”

Drāma W.E. ir dubultstāsts par jaunu ņujorkieti Voliju Vontropu deviņdesmitajos gados, kas kļūst apmāta ar Lielbritānijas karaļa Edvarda VIII laulībām ar amerikānieti Volisu Simpsoni. Daļa filmas norisinās pagājušā gada deviņdesmitajos gados, daļa - trīsdesmitajos. Volisa Simpsone izraisīja vienu no nopietnākajām konstitucionālajām krīzēm Lielbritānijas monarhijā 20. gadsimtā - lai varētu apprecēties ar amerikāņu šķirteni, Edvards VIII atteicās no troņa.

Britu laikraksta The Guardian kinokritiķis Ksans Brūkss piešķīris kinolentei tikai vienu zvaigzni. „Kas par neparasti muļķīgu, pašapmierinātu, fatāli nemākulīgu filmu. (..) Viņas režija ir tik juceklīga, ka diez vai vispār to par tādu var uzskatīt. W.E mums piedāvā palēninātu kustību un strauju kadru maiņu (..), taču tie visi ir tikai bezmērķīgi triki.”

„Lai kādus noziegumus būtu pastrādājusi Volisa Simpsone - apprecējusi karali, izraisījusi konstitucionālo krīzi, biedrojusies ar nacistiem -, šaubos, ka viņa ir pelnījusi tādu apiešanos, kādu mēs redzam [filmā] W.E, Madonnas pārsteidzošajos centienos uzņemt „20. gadsimta dižāko karalisko mīlas stāstu”,” rezumēja Brukss.

Šī ir otrā Madonnas pilnmetrāžas filma - pirmā Filth and Wisdom savu pirmizrādi piedzīvoja 2008. gadā Berlīnes filmu festivālā un tika novērtēta kā vāja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mūžībā devusies aktrise Baiba Indriksone

92 gadu vecumā mūžībā devusies teātra un kino aktrise Baiba Indriksone (22.02.1932–14.05.2024), liecina Latvijas Nacionālā teātra mājaslapā publicētā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja