Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

"Stabilitātes garants" uz māla kājām

Aigars Kalvītis vairākas reizes pēdējo nedēļu laikā publiski ir paziņojis, ka tieši viņš ir „stabilitātes garants“ šajā valstī. Ministru prezidents ir sevi pasludinājis par to personu, bez kuras nebūtu iespējama „politiskā stabilitāte“ Latvijā. Kalvītis negrib pieprasīt divu ZZS ministru demisijas, jo laikam jau šī paša uzpūstā „stabilitāte“ viņam ir būtiskāka par sabiedrības viedokli. Kalvītis „superministrei“ Dagnijai Staķei vēl dod laiku līdz maijam, bet zemkopības ministru Mārtiņu Rozi, kurš priekšvēlēšanu periodā klusēja par būtisku reformu, Kalvītis negrasās atlaist.

“Lielais strādātājs” Aigars Kalvītis pats nepilda paša dotos solījumus. Intervijā Dienai un Vdienai rudenī, pēc valdības apstiprināšanas, Aigars Kalvītis teica, ka viņš nekavēsies lūgt partijām nomainīt tos ministrus, kuri nespēs tikt galā ar saviem pienākumiem. Citēju “stabilitātes garantu” Aigaru Kalvīti: “[..] Jebkurā sfērā, ar kuru kāda no partijām netiek galā, vienkārši būs jābūt gataviem uz izmaiņām. Tas tika norunāts, arī veidojot valdību, ka te nevar būt kaut kādi neaizskaramības principi vai vēl kaut kas. Ja netiek galā, tad jāmeklē citi cilvēki, kas tiek galā. [..].” Premjera kungs laikam savus toreiz teiktos vārdus neatceras. Šis būtu īstais brīdis, kad ZZS būtu jālūdz “meklēt citus cilvēkus, kas tiek galā. ”

Nespēja pildīt pašu noteiktos principus parāda cik bezprincipiāla ir Aigara Kalvīša „stabilitāte.“ Kam garants viņš ir? Kalvītis ir „garants“ paša nespējai pieņemt loģiskus un nepieciešamus lēmumus! Turklāt pats Aigars Kalvītis nav spējīgs uzņemties atbildību par saviem darbiem, jo tieši viņš bija tas, kurš valdībai un Saeimai milzu ātrumā „dzina cauri“ drošības likumu grozījumus, kuri beigās piedzīvoja fiasko. Nez kā stabilitāti Kalvītis „garantē“? Diemžēl viņš „garantē“ tikai savas politiskās bezatbildības stabilitāti.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja