Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +18 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Positivus festivālā uzstāsies Elija Goldinga

Viena no šī brīža populārākajām britu popmūziķēm Elija Goldinga uzstāsies Positivus, informēja festivāla pārstāve Linda Igolniece.

Elijas Goldingas uzstāšanās ir viens no šī gada gaidītākajiem notikumiem Positivus festivālā, kurš šogad būs piesātināts ar šī brīža mūzikas topu pārstāvjiem. Goldinga šobrīd neapšaubāmi ir viena no pieprasītākajām māksliniecēm koncertos un festivālos visā Eiropā. Viņa dziedājusi prinča Viljama un Keitas Midltones kāzās Bakingemas pilī, Nobela Miera prēmijas pasniegšanas ceremonijā Oslo un Ziemassvētku egles iedegšanas ballē Baltajā namā Vašingtonā. Māksliniece nupat saņēmusi arī prestižo mūzikas balvu BRIT Awards nominācijā Gada dziedātāja.

Elijas Goldingas albums Halycon Days ilgu laiku noturējies Apvienotās Karalistes topa pirmajā vietā, kā arī pasaules topu augšgalā. Tajā iekļauti tādi hīti kā Burn, Anything Could Happen, Explosions, kā arī Kalvina Harisa un dziedātājas kopprojekts - dziesma I Need Your Love.

Pirms gada Goldinga sadarbojoties ar slaveno amerikāņu dubstep zvaigzni Skrillex radīja vairākus skaņdarbus, starp tiem arī dziesma Bittersweet no populārās vampīrfilmas Twilight pēdējās daļas skaņu celiņa. Mūziķes dziesma Mirror ir izmantota arī kulta filmas The Hunger Games skaņu celiņā.

Positivus festivālā šogad uzstāsies Kraftwerk, Elija Goldinga, The Kooks, Bastille, Laura Mvula, Daughter, of Montreal, The 1975, Birth Of Joy, Kid Karate u.c.

Festivāla trīs dienu biļete bez teltsvietas maksā 57 eiro un ar teltsvietu 63 eiro. Biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un Nordea bankomātos. Tuvojoties festivālam, biļešu cena pieaugs.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijas dievnami plaši atver durvis Baznīcu naktī

Sestdien, 1. jūnijā, jau 11. reizi visā Latvijā norisināsies garīgās kultūras notikums Baznīcu nakts, kurā šogad piedalīsies ap 160 dažādu tradicionālo kristīgo konfesiju dievnamu. Tomēr viss sāksi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja