Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Prāta vētra koncertu Jelgavā apmeklējuši 28 000 skatītāju

Sestdien Jelgavā, Lielupes pļavā, notikušo grupas Prāta vētra koncertu apmeklēja 28 000 skatītāju, aģentūru LETA informēja grupas menedžmenta pārstāve Ieva Liepa.

Pirmajā "Skārda bungu tūres" koncertā uz skatuves Jelgavā kāpa arī koncerttūres oficiālie viesi "Sudden Lights", "Prāta vētras" gospeļu koris, mūziķis "EdaVārdi", kā arī viesmūziķi no Zviedrijas Povels Olsons un Magnus Nīlsons.

Kā ziņots, "Prāta vētra" šovasar dodas Latvijas turnejā, kura tika atklāta ar uzstāšanos 21.jūlijā Jelgavā, Lielupes pļavā, pretī Jelgavas pilij. 28.jūlijā koncerts notiks Valmierā, Dīvaliņa pļavās, bet 3.augustā "Prāta vētra" uzstāsies Ventspils Reņķa dārzā. 11.augustā grupa sniegs koncertu Daugavpilī, bet turnejas noslēgums notiks 17.augustā Mežaparka Lielajā estrādē.

"Prāta vētras" jaunākais albums "Par to zēnu, kas sit skārda bungas" tirdzniecībā nonāca 25.aprīlī. Ieraksta dziesmu vārdu un mūzikas autori ir grupas dalībnieki, Ingars Viļums un albuma producenti - zviedri Povels Olsons un Davids Larsons. Albums ierakstīšana notika Rīgā, Ikšķilē un Stokholmā, un tas pieejams latviešu, krievu un angļu valodā.

Pēcāk grupa uzstāsies arī ārvalstīs - 20.oktobrī Viļņā, 29.novembrī Sanktpēterburgā, 13.decembrī Maskavā, un 29.decembrī Adelaidā, Austrālijā.

Biļetes uz turpmākajiem "Prāta vētras" koncertiem var iegādāties tīmekļa vietnē "Ekase.lv", tirdzniecības centra "Spice" informācijas centrā un pilsētu kultūras namu kasēs.

Top komentāri

reali
r
shito prokrievisko pe9inju reklama ir jau kopsh sho britu plagiatisma atrazhotaaju pirmaas dienas, jo Prata Vetra ir nekas cits kaa krievijas teroristu "ierocis",ko shie lopi pielietoja rigaaa pret latvieshu tautu..?shitie krievu tanku buchotaji ir taadi kaa apgreidoti kalninji,tas pats britu muzzikas plagiatisms un kalposhana krievu teroistu mafijai,bet latvieshu tauta,krievu teroristu mafijai pielietojot NLP infotelpaa,kopsh 4 maija ir iedzita letargiskajaa miegaa...to shie izdzimtenji deeve par :"atmodu"..?
Neslāvs
N
"Albums pieejams latviešu, k r i e v u un angļu valodā." Nožēlojamie Dzimtenes nodevēji nevar rimties . Bet tautai jau vienalga , dziedās kolabracionistu dziesmas pat lopu vagonos ceļā uz Sibīriju...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja