Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Prāta vētras koncertu Liepājā iesildīs Būū

Liepājas stadionā Daugava 22. jūlijā notiks grupas Prāta vētra koncerttūres Gads bez kalendāra kulminācijas koncerts. Grupas vienīgajā šīs vasaras koncertā Latvijā uz skatuves kāps arī jaunā mūziķe Būū, informēja koncerta organizatori.

Būū pārstāv pop un hiphopa žanrus un jau paguvusi iekarot klausītāju sirdis ar savu debijas ierakstu Albūūms. 2022. gadā Būū bija četrkārt nominēta Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai Zelta mikrofons un plūca uzvarētājas laurus divās nozīmīgās kategorijās - Gada debija un Gada dziesma.

"Būū nešaubīgi ir viena no spilgtākajām šī laika jaunajām Latvijas mūziķēm, ar apbrīnojamu talantu gan melodiju, gan tekstu rakstīšanā. Jau kādu laiku mēģinam noķert ideju kopējai dziesmai. Kas zin', varbūt tieši uz Liepājas koncertu tas arī izdosies," dalās Renārs Kaupers.

Un kā atzīst pati Būū: "Joprojām spilgti atceros sajūtas kā bērnam bija aizbraukt uz "Lielo koncertu" un pēc tam nedēļām ilgi sapņot par skatuvi. Manai ģimenei nebija iespēja ceļot uz ārzemēm un pieredzēt pasaules līmeņa arēnu šovus, taču tā enerģija un iedvesma, ko es sasmēlos tepat Prāta vētras koncertos, ir bijusi kā saknītes šīs meitenes sapnim par mūziku un lielo skatuvi. Ir neaprakstāmi skaisti apzināties cēloņsakarības manām mākslinieces gaitām un sastrādāties ar pašiem iedvesas vaininiekiem. Esmu pagodināta un ar nepacietību gatavojos Liepājai."

Šovasar atkalsatikšanās Liepājas stadionā solās būt ne mazāk grandioza un saviļņojoša kā pieredzēts koncertos 7 soļi svaiga gaisa un Skārda bungu tūre. Prāta vētras koncertā Liepājā būs dzirdami arī hiti no jaunā minialbuma Pagalmi un grupa sola, ka gaidāmas arī kopdziesmas ar grupas draugu, mūziķu piedalīšanos.

Prāta vētra menedžments sola tuvāko nedēļu laikā atklāt vēl vairākas iespējas, kā veiksmīgi nokļūt uz un no koncerta Liepājā un atgādina, ka vēl tikai līdz 1. jūnijam biļetes uz koncertu nopērkamas par patreizējo cenu. Biļetes pieejamas mājaslapā Ekase.lv, tirdzniecības centra Spice informācijas centrā un Liepājas koncertzāles Lielais dzintars kasē.

Vairāk - mājaslapā www.pratavetra.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līdzināties, mierā!

Kur viņi paliek? Lauzu galvu katru reizi, kad dzirdu uztrauktas balsis, kas atkārto vēl un vēlreiz: trūkst cilvēku

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja